Ofte stillede spørgsmål om Køb-knappen

Kan jeg føje en Køb-knap til min Shopify-webshop?
Det anbefales ikke at føje Køb-knapper til din Shopify-webshop eller Shopify-blog, da de kan skabe problemer med webshoppens indkøbskurv.

Hvordan fjerner jeg kanalen Køb-knap fra min Shopify-administrator?
Klik på papirkurvsikonet ud for Køb-knappen på siden Salgskanaler.

Hvordan fjerner jeg Køb-knappen fra min webside?
Slet den integreringskode, som du har føjet til din webside.

Kan jeg opdatere en eksisterende Køb-knap, så den viser et andet produkt?
Ja, ved at redigere integreringskoden. Du kan ændre attributten ID i integreringskoden, så den svarer til et andet produkt. Ellers skal du oprette en ny Køb-knap i Shopify for det ønskede produkt og derefter oprette en ny integreringskode, som skal erstatte integreringskoden for den forrige Køb-knap.

Hvad kan feltet til yderligere oplysninger bruges til, når du opretter en Køb-knap?
Du kan sende beskeder til dine kunder via feltet til yderligere oplysninger. Dine kunder kan se beskeden i deres indkøbskurv. Et eksempel på en besked kan f.eks. være, at der beregnes skatter ved betalingsprocessen.

Hvordan ændrer jeg udseendet af en eksisterende Køb-knap?
Den mest enkle måde at ændre udseendet eller indstillingerne for en eksisterende Køb-knap på er at genskabe det og erstatte den eksisterende kode med den nye kode. En anden mulighed er at få hjælp af en Shopify-ekspert eller følge denne avancerede vejledning for at foretage ændringerne.

Hvorfor virker Køb-knappen ikke sammen med min app?
Køb-knapperne er ikke kompatible med apps fra Shopify App Store. Hvis du f.eks. har en app til produktanmeldelser, virker den ikke med en Køb-knap.

Hvor kan jeg oprette et link til betaling?
Du skal gå til siden med produktoplysninger, hvis du vil oprette et link til betaling. Få mere at vide om , hvordan du opretter et link til betaling i Links til betaling.