Metaobjektien näyttäminen verkkokaupassasi

Jos sinulla on Online Store 2.0 -teema, voit yhdistää useimmat metaobjektit teemaasi käyttämällä teemaeditorin dynaamisia lähteitä. Jos käytät vanhaa teemaa tai haluat lisätä metakenttätyyppejä, joita teemasi ei tue, voit muokata teemakoodia tai palkata Shopify Partnerin avuksesi. Lue lisää Shopify Partnerin palkkaamisesta.

Sinun on varmistettava, että metaobjektilla on pääsy myyntipaikkaan. Lue lisää pääsyvaihtoehdoista.

Metakenttien yhdistäminen teemaan teemaeditorin avulla

Jos teemasi tukee metaobjekteja, voit valita, miten metaobjektit näytetään verkkokaupassasi teemaeditorin avulla. Voit selvittää, mitkä lohkot voidaan yhdistää metaobjektiviittauksiin teemassasi, tutustumalla teemasi dokumentaatioon tai ottamalla yhteyttä teemasi kehittäjään.

Voit yhdistää teemaasi metaobjekteja lisäämällä osioita, joissa on dynaamisia lähteitä tukevia lohkoja. Esimerkiksi Tuotetiedot-osion lohkot voidaan yhdistää metaobjekteihin.

Kun olet lisännyt osion, jossa on lohkoja tai lohko, voit yhdistää metaobjektiviittauksiin klikkaamalla lohkon nimen vieressä olevaa Yhdistä dynaaminen lähde -kuvaketta:

Yhdistä dynaaminen lähde -kuvake

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Verkkokauppa > Teemat.
  2. Etsi teema, jota haluat muokata, ja klikkaa sitten Mukauta.
  3. Siirry teemaeditorissa siihen mallisi osaan, jossa haluat metaobjektin näkyvän. Esimerkiksi oletustuotemalliin.
  4. Valitse olemassa oleva lohkoja sisältävä osio tai lisää uusi lohkoja sisältävä osio.
  5. Klikkaa lohkoa.
  6. Klikkaa lohkon nimen vieressä olevaa Yhdistä dynaaminen lähde -kuvaketta.
  7. Valitse metaobjektiviittaus, jonka haluat näyttää tässä lohkossa. Jos kyseessä on yksittäinen metaobjektiviittaus, se täyttää lohkon sisältämät asetukset. Jos kyseessä on luettelometaobjektiviittaus, se täyttää lohkon asetukset ja toistaa tämän lohkon jokaisessa esiintymässä.

Lohko yhdistää metaobjektikentät automaattisesti lohkon asetuksiin. Jos kenttiä ei ole yhdistetty oikein, voit muuttaa niitä käyttämällä kunkin asetuksen Yhdistä dynaaminen lähde -kuvaketta.

Lisätietoja kenttien ja asetusten yhteensopivuudesta.

Voit myös luoda ja julkaista kohdesivuja metaobjektien avulla.

Toistuvat lohkorajat

Kun lisäät metaobjekteja dynaamisten lähteiden avulla, saatat huomata, että lisättävien lohkojen määrää on rajoitettu. Tämä riippuu kyseiseen resurssiin yhdistettyjen merkintöjen määrästä metaobjektissa. Esimerkiksi monirivisen osion raja on 50 riviä. Jos sinulla on 20 tuotekorostusta ja yhdistät ne moniriviseen osioon, voit lisätä osioon vielä 30 lisäriviä. Jos sinulla sen sijaan on 60 tuotekorostusta, monirivisessä osiossa näkyy vain 50 ensimmäistä tuotekorostusta.

Lohkon tai osion rajasta riippuen osiossa on seuraavat rajat:

• Jos lohkotyypillä on raja, toistuvien lohkojen enimmäismäärä lasketaan vähentämällä lohkotyypin rajasta kaikki manuaalisesti lisätyt samantyyppiset lohkot.
  • Jos osiolla on raja, toistuvien lohkojen enimmäismäärä lasketaan vähentämällä osion rajasta manuaalisesti lisätyt lohkot.
  • Jos osiolla ei ole rajaa, toistuvien lohkojen enimmäismäärä lasketaan vähentämällä manuaalisesti lisätyt lohkot luvusta 50.

Kun raja on saavutettu ja yrität lisätä rivin tai lohkon, raja näkyy Lisää rivi- tai Lisää lohko -kohdan vieressä ja lisäyspainike näkyy harmaana merkkinä siitä, että raja on saavutettu.

Kun saavutat enimmäisrajan

Rajan saavuttamisen jälkeen lisämerkintöjä ei näytetä. Voit yrittää näyttää kaikki merkinnät seuraavasti:

• lisää toinen osio, jonka lohkoraja on korkeampi, jotta metaobjektimerkintöjä voi olla enemmän
  • vähennä käytettyjen merkintöjen määrää
  • poista kaikki tarpeettomat lohkot, jotka on lisätty manuaalisesti editorissa

Metaobjektin merkintöjen muokkaaminen verkkokauppaeditorissa

Voit muokata metaobjekteja suoraan verkkokauppaeditorista, kun käsittelet metaobjektin malleja.

Kun luot malleja metaobjektisivuille, voit avata nykyisen esikatseltavan metaobjektin merkinnän ja tehdä tekstiin sidottuja muokkauksia kahdella tavalla:

1. Klikkaamalla merkinnän otsikkoa ja sitten Muokkaa arvoa.
    Metaobject entry link
  2. Klikkaamalla Muuta käsiteltäessä yhdistettyjä kenttiä Teeman asetuksissa.
    Metaobject entry link from field

Teeman koodin muokkaaminen metaobjektien lisäämiseksi

Voit käyttää metaobjektimerkintöjä missä tahansa verkkokaupassasi Liquidin avulla. Voit yhdistää metaobjektimerkinnät sivuille, blogeihin, kotisivuille ja kokoelmasivuille. Näihin merkintöihin voidaan viitata metakenttien kautta, mutta tämä riippuu siitä, pitääkö niiden olla dynaamisia vai staattisia.

Jos haluat muokata teemasi koodia niin, että se näyttää metaobjekteja verkkokaupassasi, voit käyttää Liquidia ottaaksesi metakentät käyttöön sivumalleissasi.

Muokkaa teemasi koodia vain, jos sinulla on kokemusta koodaamisesta. Jos tarvitset apua teemasi koodin muokkaamisessa, voit palkata Shopify Partnerin Shopify Partner Directorysta.

Lue lisää Shopify Partnerin palkkaamisesta.

Voit käyttää metaobjekteja myös mukautetuissa myyntipaikoissa ja Hydrogenissa.

Lue lisää kehittäjien mukautetuista tiedoista.