Shopifyn ilmainen kokeilu

Jos haluat kokeilla Shopifyta, ennen kuin sitoudut aktiiviseen kuukausisopimukseen, voit rekisteröityä ilmaiselle kokeilujaksolle. Ilmainen kokeilujaksosi alkaa, kun rekisteröidyt ensimmäisen kerran, ei silloin, kun aloitat kaupan valmistelun.

Saatavilla olevat kokeilusopimukset

Ilmaisen kokeilun avulla voit testata erilaisia Shopify-sopimuksia, kuten Shopify Starter-, Basic Shopify-, Shopify-, Advanced Shopify- ja Shopify Retail -sopimuksia.

Aloita ilmainen kokeilu

1. Avaa https://www.shopify.com/free-trial-sivu ja klikkaa Aloita ilmainen kokeilu.
  2. Vastaa yrityksesi tarpeisiin räätälöityihin kysymyksiin, tai valitse Ohita kaikki.
  3. Määritä yrityksesi sijainti.
  4. Aloita ilmainen kokeilu luomalla Shopify-tili.

Kaupan määrittäminen ilmaisen kokeilun aikana

Hyödynnä ilmaisen kokeilun kaikki mahdollisuudet

Ilmaisen kokeilujakson aikana voit perustaa kaupan ja tutustua sen eri ominaisuuksiin. Seuraavassa on muutamia tapoja, joilla voit maksimoida kokeilun tarjoamat mahdollisuudet:

Maksullisen sopimuksen valitseminen

Kun olet valmis aktivoimaan kassasi ja aloittamaan tuotteiden myynnin, sinun on valittava maksullinen sopimus. Tarkista seuraavat seikat ennen maksullisen sopimuksen valitsemista:

• Kaupan aktivointi: Kun olet valinnut maksullisen sopimuksen, kauppasi maksuvaihe aktivoidaan, jolloin asiakkaat voivat ostaa tuotteita.
  • Kokeilun voimassaolon päättyminen: Jos et valitse kuukausisuopimusta ilmaisen kokeilun päätyttyä, kauppasi toiminta keskeytetään siihen saakka, kunnes olet valinnut maksullisen sopimuksen.
  • Peruutus: Jos päätät peruuttaa Shopify-tilisi ilmaisen kokeilun aikana valitsematta hinnoittelusopimusta, sinun ei tarvitse tehdä mitään, ja tilisi jäädytetään. Jos valitset hinnoittelusopimuksen ennen ilmaisen kokeilun päättymistä, sinun on keskeytettävä manuaalisesti kauppasi toiminta tai deaktivoida se tilisi peruuttamiseksi.

Maksullisen sopimuksen muuttaminen

Voit hallinnoida Asetukset-sivulta Shopify-tilaussopimustasi sekä kauppasi tyyppiä ja tilaa. Lue lisää sopimuksen päivittämisestä.

Ilmaisen kokeilun aikana kertyneet maksut

Jos lisäät Shopify-kauppaasi sovelluksia ilmaisen kokeilujakson aikana, kaikki sovelluksiin liittyvät veloitukset lisätään seuraavaan laskuusi. Lue lisää Shopify-laskusta.

Ilmaisen kokeilujakson pituus ja tiedot

Ilmaisen kokeilun pituus voi vaihdella eri tekijöiden perusteella. Voit selvittää nykyisen kokeilujaksosi pituuden ja saatavilla olevat kampanjatarjoukset siirtymällä osoitteeseen https://www.shopify.com/free-trial ja klikkaamalla sitten Aloita ilmainen kokeilu.

Jos päätät päivittää maksulliseen sopimukseen ilmaisen kokeilujakson aikana, veloitukset alkavat vasta ilmaisen kokeilujakson päätyttyä. Ilmaisen kokeilun jälkeen sinua laskutetaan valitsemastasi sopimuksesta ja sinulle saatetaan tarjota kampanjahinta tietyksi ajaksi ennen normaaliin sopimushinnoitteluun siirtymistä.

Kokeilujen ja mahdollisen kampanjahinnoittelun kesto määräytyy sen mukaan, milloin luot Shopify-tilin ja aloitat ilmaisen kokeilun.

Ilmaisen kokeilun pidentäminen

Ilmaisen kokeilujakson kestoa ei voi pidentää.

Kuukausisopimuksen kampanjahinnoittelu

Shopify voi tarjota erikoishinnoittelua, jota voidaan soveltaa tietyn ajanjakson aikana ilmaisen kokeilujakson päätyttyä. Sopimukset ja hinnoittelu -kohdasta saat lisätietoja kampanjoista ja kunkinhetkiset tiedot kokeilun kestosta, laskutuksesta ja käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Kokeilun pituus ja hinnoittelu voivat muuttua, ja ne saattavat vaihdella kaupan sijainnin mukaan.

Shopify-kaupan poistaminen käytöstä ilmaisen kokeilun tai kampanjahinnoittelujakson aikana

Voit poistaa Shopify-kaupan käytöstä milloin tahansa. Poistettuasi sen käytöstä Shopify-tilauksesi päättyy, minkä seurauksena et pääse enää Shopify-ylläpitäjään. Jos valitsit maksullisen sopimuksen ennen ilmaisen kokeilun päättymistä, sinun täytyy manuaalisesti keskeyttää kauppasi toiminta tai poistaa se käytöstä, jotta tilisi peruutetaan eikä sinulta veloiteta maksua valitsemastasi sopimuksesta.

Jos päätät lopettaa Shopify-tilisi ilmaisen kokeilujakson aikana valitsematta maksullista sopimusta, lisätoimia ei tarvita.

Jos poistat tilisi käytöstä valitsemasi sopimuksen kampanjahinnoittelujakson aikana, et ole oikeutettu hyvitykseen tänä aikana aiheutuneista veloituksista. Kaikki tilisi maksamaton saldo veloitetaan peruutuksen jälkeen.

Myynti henkilökohtaisesti

Jos aiot myydä henkilökohtaisesti, voit ladata Shopify POS -sovelluksen ja oppia sovelluksen eri asetusten toiminnallisuudesta.