Metakenttien vakiomääritelmien lisääminen

Vakiomääritelmät määritetään sinulle automaattisesti, ja ne on suunniteltu yleisesti yhteensopiviksi kaikissa Shopify-palveluissa. Koska metakenttien vakiomääritelmät noudattavat kaikissa Shopify-kaupoissa käytettyjä standardeja, sovellukset, teemat ja kaupan muut osat tukevat niitä. Joitakin esimerkkejä vakiomääritelmistä ovat tuoteluokitukset, päivämäärä ja kellonaika sekä liittyvät tuotteet.

Käytä aina kun mahdollista metakentillesi vakiomääritelmää. Lue aiheesta lisää Shopifyn vakiometakenttiä käsittelevästä kohdasta.

Lisää vakiomääritelmä

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Asetukset > Metakentät.
  2. Valitse kohdassa Hallinnoi metakenttiä sen tyyppinen metakenttä, jonka haluat lisätä. Esimerkiksi Tuotteen metakentät.
  3. Klikkaa Lisää metakenttämääritelmä.
  4. Syötä Nimi-kenttään määritelmäsi nimi ja valitse sitten yksi seuraavista vaihtoehdoista: - Jos haluat valita vakiomääritelmän, klikkaa ehdotetun vakiomääritelmän nimeä, joka vastaa syöttämääsi nimeä.

• Valinnainen: jos haluat nähdä lisää vakiomääritelmien vaihtoehtoja, valitse Tutustu muihin määritelmiin.
  5. Tarkista vakiomääritelmän tiedot.

6. Valinnainen: jos vakiomääritelmä ei vastaa metakenttääsi, klikkaa Muuta ja valitse sitten toinen määritelmä.

7. Valinnainen: Kirjoita Kuvaus-kenttään metakentän kuvaus.

8. Napauta Tallenna.

Seuraavat vaiheet

Kun olet lisännyt määritelmiä metakenttiisi, voit tehdä seuraavan: