Metakenttien vakiomääritelmien lisääminen

Vakiomääritelmät määritetään sinulle automaattisesti, ja ne on suunniteltu yleisesti yhteensopiviksi kaikissa Shopify-palveluissa. Koska metakenttien vakiomääritelmät noudattavat kaikissa Shopify-kaupoissa käytettyjä standardeja, sovellukset, teemat ja kaupan muut osat tukevat niitä. Joitakin esimerkkejä vakiomääritelmistä ovat tuoteluokitukset, päivämäärä ja kellonaika sekä liittyvät tuotteet.

Käytä aina kun mahdollista metakentillesi vakiomääritelmää. Lue aiheesta lisää Shopifyn vakiometakenttiä käsittelevästä kohdasta.

Standardimetakenttien käyttäminen Storefront API:n avulla

Jos haluat antaa mukautetuille kauppapaikoille mahdollisuuden nähdä metakenttäsi, voit antaa niille pääsyn Storefront API:iin, kun luot metakentän määrityksen tai kun muokkaat sitä. Sinun kannattaa antaa pääsy Storefront API:iin, jos myyt Shopify-tuotteitasi muun kuin Shopifyn verkkosivuston, videopelin tai muun mukautetun ostokokemuksen kautta.

Standardimetakenttien arvot eivät ole oletusarvoisesti mukautettujen kauppapaikkojen käytettävissä. Lue lisää metakenttien käyttämisestä Storefront API:n avulla.

Lisää vakiomääritelmä

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Metakentät.
  2. Valitse kaupan osa, johon haluat lisätä metakentän. Esimerkiksi Tuotteet.
  3. Klikkaa Lisää määritelmä.
  4. Kirjoita Nimi-kenttään määritelmäsi nimi ja valitse vastaavan vakiomääritelmän nimi luettelosta.
  5. Tarkista vakiomääritelmän tiedot.
  6. Valinnainen: jos vakiomääritelmä ei vastaa metakenttääsi, klikkaa Muuta ja valitse sitten toinen määritelmä.
  7. Valinnainen: Jos haluat estää mukautettuja kauppapaikkoja näyttämästä tämän metakentän arvoja, poista valinta Anna pääsy Storefront API -pyyntöihin.
  8. Valinnainen: Klikkaa kohtaa Määritelmä pinnattu, jos haluat piilottaa metakentän vastaavalta sivulta Shopify Adminissasi.
  9. Napauta Tallenna.

Metakenttämääritelmien seuraavat vaiheet

Kun olet lisännyt määritelmiä metakenttiisi, voit tehdä seuraavan: