Metakenttien vakiomääritelmien lisääminen

Vakiomääritelmät määritetään sinulle automaattisesti, ja ne on suunniteltu yleisesti yhteensopiviksi kaikissa Shopify-palveluissa. Koska metakenttien vakiomääritelmät noudattavat kaikissa Shopify-kaupoissa käytettyjä standardeja, sovellukset, teemat ja kaupan muut osat tukevat niitä. Joitakin esimerkkejä vakiomääritelmistä ovat tuoteluokitukset, päivämäärä ja kellonaika sekä liittyvät tuotteet.

Käytä aina kun mahdollista metakentillesi vakiomääritelmää. Lue aiheesta lisää Shopifyn vakiometakenttiä käsittelevästä kohdasta.

Lisää vakiomääritelmä

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Asetukset > Metakentät.
  2. Valitse kaupan osa, johon haluat lisätä metakentän. Esimerkiksi Tuotteet.
  3. Klikkaa Lisää määritelmä.
  4. Kirjoita Nimi-kenttään määritelmäsi nimi ja valitse vastaavan vakiomääritelmän nimi luettelosta.
  5. Tarkista vakiomääritelmän tiedot.
  6. Valinnainen: jos vakiomääritelmä ei vastaa metakenttääsi, klikkaa Muuta ja valitse sitten toinen määritelmä.
  7. Valinnainen: Klikkaa kohtaa Määritelmä pinnattu, jos haluat piilottaa metakentän vastaavalta sivulta Shopify-ylläpidossasi.
  8. Napauta Tallenna.

Metakenttämääritelmien seuraavat vaiheet

Kun olet lisännyt määritelmiä metakenttiisi, voit tehdä seuraavan: