Alankomaita koskeva kassan konversion optimointi

Asiakkaat ympäri maailman haluavat käyttää heidän suosimaansa paikallista maksutapaa. Erilaisia maksutapoja tarjoamalla saattaa syntyä enemmän myyntiä.

Klarna tarjoaa erilaisia maksutapoja Shopify Paymentsin käyttäjille Alankomaissa sekä jossain muissa maissa. Klarnan Maksa heti - ja Maksa myöhemmin -palvelujen avulla asiakkaasi voi valita, maksaako hän tilauksensa heti vai laskulla myöhempänä ajankohtana.

Klarnan Maksa heti

Klarnan Maksa heti on Shopify Paymentsin maksutapa. Klarnan Maksa heti antaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa tilauksensa verkkopankkitietoja käyttämällä. Klarnan Maksa heti muodostaa yhteyden asiakkaan pankkitiliin niin, että varat veloitetaan tililtä välittömästi. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun asiakas käyttää Klarnaa, häntä pyydetään syöttämään maksutiedot heti todennuksen yhteydessä. Saat varat seuraavan Shopify Payments -tulomaksun yhteydessä.

Klarnan Maksa myöhemmin

Klarnan Maksa myöhemmin on Shopify Paymentsin kautta toimiva laskutusmaksutapa. Kun asiakas valitsee maksutavaksi Klarnan Maksa myöhemmin -palvelun, hän suostuu maksamaan ostoksen myöhempänä ajankohtana, yleensä kahden viikon sisällä. Klarna maksaa tilauksen välittömästi ja varat siirretään seuraavan Shopify Payments -tulomaksun yhteydessä.

Asiakkaan kokemus Klarnan Maksa myöhemmin -palveluun liittyen voi vaihdella sijainnin mukaan. Asiakkaalla on tilauksen lähetyksen jälkeen 14 päivää aikaa tarkastaa ja maksaa tuotteet. Jos toimitusajoissasi on viivästyksiä, sinun täytyy korostaa sitä toimitus- tai kauppakäytännössä, jotta asiakkaasi ovat asiasta tietoisia.

Bancontact

Bancontact on Shopify Paymentsin maksutapa. Bancontact muodostaa yhteyden asiakkaan pankkitiliin niin, että varat veloitetaan välittömästi skannaamalla QR-koodi turvallisesti Bancontact-sovelluksessa. Maksettava summa lähetetään verkkopankista sinulle seuraavan Shopify Payments -tulomaksun yhteydessä.

Asiakaskokemus

Asiakkaat, jotka valitsevat maksutavaksi Bancontactin, siirretään sivulle, jossa he valitsevat haluamansa pankkikortin ja vahvistavat tapahtuman syöttämällä PIN-koodin. Asiakkaat todentavat Bancontact-maksun ja se vahvistetaan sinulle välittömästi. Saat summan seuraavan Shopify Payments -tulomaksun yhteydessä.

Asiakkaat, jotka ovat asentaneet Bancontact-sovelluksen, ohjataan maksuhetkellä skannaamaan QR-koodi ja vahvistamaan tapahtuma syöttämällä PIN-koodi.