Konverteringsoptimalisering for kassen for Nederland

Kunder over hele verden handler med sin foretrukne lokale betalingsmåte. Ved å tilby flere ulike betalingsmåter kan du oppnå flere salg.

Klarna tilbyr betalingsalternativer for Shopify Payment-brukere i Nederland og enkelte andre land. Med Klarna Betal Nå og Klarna Betal Senere kan kundene dine velge å betale for bestillingene sine umiddelbart, eller senere per faktura.

Klarna Betal nå

Klarna Betal Nå er en betalingsmåte gjennom Shopify Payments. Klarna Betal nå lar kundene betale for bestillingen sin gjennom nettbanken. Klarna Betal Nå kobles mot kundens bankkonto, slik at midlene trekkes umiddelbart. Hvis det er første gang kunden bruker Klarna, vil de ble bedt om å oppgi betalingsinformasjon for umiddelbar godkjenning av Klarna. Du mottar pengene på den neste Shopify Payments-utbetalingen din.

Klarna Betal senere

Klarna Betal Senere er et alternativ for fakturabetaling gjennom Shopify Payments. Når en kunde velger Klarna Betal Senere som betalingsmåte, godtar de å betale for kjøpet på et senere tidspunkt, vanligvis en to ukers tilbakebetalingsavtale. Klarna betaler for bestillingen umiddelbart, og midlene kommer på den neste Shopify Payments-utbetalingen din.

Kundenes opplevelse med Klarna Betal senere kan variere avhengig av deres plassering. Kundene har 14 dager fra forsendelsestidspunktet til å vurdere og betale for varene. Hvis du har forsinkede leveringstider bør du fremheve dette i frakt- eller butikkretningslinjene for å informere kundene om det.

Bancontakt

Bancontact er et betalingsalternativ gjennom Shopify Payments. Bancontact kobler seg til kundens bankkonto slik at midlene debiteres umiddelbart ved å skanne en QR-kode trygt gjennom Bancontact-appen. Det skyldige beløpet sendes fra nettbanken din til deg på den neste Shopify Payments-utbetalingen din.

Kundeopplevelse

Kunder som velger Bancontact som betalingsmåte, blir sendt til et skjermbilde der de velger sitt foretrukne bankkort og bekrefter transaksjonen ved å angi PIN-koden. Bancontact-betalinger godkjennes av kundene og bekreftes umiddelbart. Du mottar pengene på den neste Shopify Payments-utbetalingen din.

Kunder som har installert Bancontact-appen, bes om å skanne en QR-kode som presenteres på betalingstidspunktet og bekrefte transaksjonen ved å angi PIN-koden sin.