Tiimin keskustelut Shopify Pingissä

Kaikki tiimisi jäsenet, joilla on henkilöstötili, voivat lähettää tekstiä ja kuvia suoraan muille tiimin henkilöstöntileille Shopify Pingin Tiimikeskustelu-osiossa. Tiimin jäsenet voivat myös halutessaan lähettää viestejä itselleen.

Vähittäismyyntihenkilöstöllä ei ole pääsyä Shopify Pingiin, eivätkä he siksi voi käyttää tiimikeskusteluja. Kaikilla muilla tiimin jäsenillä on oltava henkilöstötili Shopify-kaupassasi, jotta he voivat käyttää tiimikeskusteluja, mutta muita henkilöstön käyttöoikeuksia ei tarvita. Tiimin jäsenet eivät tarvitse sovellusten käyttöoikeuksia kirjautuakseen Shopify Pingiin. Se, kuinka monta henkilöstötiliä voit luoda, määräytyy Shopify-sopimuksesi perusteella.

Jos haluat lähettää viestin sellaiselle tiimin jäsenelle, joka ei tällä hetkellä käytä Shopify Pingiä, voit lähettää hänelle sähköpostikutsun aloittamalla uuden keskustelun hänen kanssaan.

Tiimiviestin lähettäminen

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Pingissa Tiimi-osio.
  2. Valitse Lähetä viesti ja sen jälkeen Lähetä uusi viesti -kuvake tai se tiimin jäsen, jolle haluat lähettää viestin.
  3. Kirjoita viestisi ja valitse Lähetä.
  4. Jos tiimin jäsen ei tällä hetkellä käytä Shopify Pingiä, hänelle lähetetään sähköpostikutsu viestisi yhteydessä.