Luo Shopifyssa mainoksia, jotka kasvattavat Facebook-kohderyhmääsi

Kun olet määrittänyt Facebook Marketing ‑sovelluksen Shopifyn Facebook-kanavassa, voit luoda markkinointitoimenpiteen Shopifyssa Facebook-kohderyhmän kasvattamiseen tarkoitettuja mainoksia varten. Facebook-kohderyhmän kasvattamiseen tarkoitetut mainokset näkyvät Facebookissa karusellimainoksina, jotka sisältävät tuotteitasi ja auttavat uusia asiakkaita löytämään verkkokauppasi.

Kun ostat Facebook-mainoksia, maksat ne Facebook-mainostilisi kautta. Varmista, että ymmärrät Facebookin mainontakäytännöt, ennen kuin luot Facebook-mainoskampanjan.

Ennen kuin voit luoda Facebookin yleisömäärää kasvattavia mainoksia Shopifyssa, sinun täytyy tehdä myyntiä Shopify-verkkokauppaa käyttämällä eikä kauppasi saa olla salasanasuojattu. Lue lisää verkkokaupan salasanan poistamisesta.

Facebook-kohderyhmää kasvattavan mainoksen luominen Shopifyssa

Eräs markkinointitoiminnoista, jonka voit luoda Shopifyssa, on Facebook-kohderyhmän luontiin tarkoitettu sovellus.

Kun luot markkinointitoimenpiteen tai automaation Shopifyssa, voit tallentaa sen luonnoksena ja julkaista sen, kun se on valmis, jotta voit valmistella markkinointia etukäteen.

Toimi näin:

Facebook-markkinointitoimenpiteen tiedot

• Mainosteksti – Mainoksessa näkyvä teksti.
  • Tuote – Tuotteet, joita haluat mainostaa tässä markkinointitoimenpiteessä. Voit muuttaa mainoksessa näkyvää kuvaa tai käyttää oletuksena olevaa tuotekuvaa.
  • Budjetti – Mainoksesi päivä- tai elinkaaribudjetti.
  • Valitse mainoksesi kohderyhmä:

• Kiinnostuksen kohteet: Kiinnostuksen kohteet, joihin voit kohdistaa mainoksesi. Jos ihanteellinen asiakkaasi on kiinnostunut esimerkiksi koirista, voit lisätä avainsanoja, kuten "koirat" tai "lemmikit".

Facebook-kohderyhmää kasvattavan mainoksen lisääminen olemassa olevaan Shopify-kampanjaan

Facebook-kohderyhmän luontiin tarkoitettujen mainosten luominen, keskeyttäminen tai poistaminen

Voit muokata, keskeyttää tai poistaa luonnoksia ja julkaisemiasi markkinointitoimintoja, jolloin voit hallita Facebook-kohderyhmien luomiseen tarkoitettuja mainoksia Shopifysta.

Kun muokkaat markkinointitoimenpidettä tai automaatiota koskevaa luonnosta, voit tallentaa muutoksesi tai julkaista ne. Markkinointitoimenpidettä koskevat luonnokset luetellaan Markkinointi-sivulla ja automaatioluonnokset Markkinointi > Automaatiot-sivulla.

Jos haluat poistaa Shopifyssa luomasi markkinointitoimenpiteen, siirry Shopify Adminissa osioon Markkinointi ja klikkaa sitten Kampanjat. Valitse poistettava markkinointitoimenpide, klikkaa Poista toiminta ja vahvista valinta klikkaamalla uudelleen Poista toiminta.

Kun poistat markkinointitoiminnan tai -automaation Shopifysta, sinua ei laskuteta siitä enää. Shopify synkronoituu näihin liittyvään palveluun ja päivittää kaikki tekemäsi muutokset tiliisi. Kun toimintaa tai automaatiota poistetaan Shopifyn ulkopuolella, se näkyy Shopifyssa tilassa Poistetaan. Kun toiminta on kokonaan poistettu Shopifyn ulkopuolella, se poistetaan Shopifyn luettelosta. Markkinointitoiminnan tai -automaation poistaminen on pysyvä toimenpide.

Shopifyn ulkopuolella luodut markkinointitoimenpiteet täytyy poistaa palvelusta, jossa ne on luotu.