Laskutuksen ja hinnoittelun ymmärtäminen

Shopifyn Jakeluverkoston maksut laskutetaan kahdella eri tavalla: jakelutapahtumakohtaisesti ja kuukausikohtaisesti.

Jakelutapahtumakohtaiset veloitukset

Saat maksun nouto-, pakkaus-ja kuljetuskuluista aina, kun tilaus on jaeltu.

Nouto- ja pakkauspalvelu

Kun asiakas tekee tilauksen, jakelukeskus valitsee tilatut tuotteet ja pakkaa ne. Pakkaamisesta aiheutuvat kuulut eivät sisälly nouto- ja pakkauskuluihisi.

Kuljetuspalvelut

Shopifyn jakeluvastaava liittää toimituskulut jokaisesta kauppasi kassamaksutapahtumasta Shopifyn jakeluverkoston lähetyspalveluun, jotta jakelukeskus tietää toimitustavan asiakkaalle.

Kunkin tilauksen toimituskulut perustuvat seuraaviin tekijöihin:

• Kuljetusliikkeen palvelu, joka määräytyy asiakkaan kassalla valitseman toimitusmaksun perusteella.
  • Kunkin paketin laskutettava paino.
  • Toimitusalueiden määrä, joiden kautta lähetys kulkee. Lue lisää kohdassa Alueeseen perustuva hinnoittelu.

Alueeseen perustuva hinnoittelu

Shopifyn jakeluverkostossa käytetään alueeseen perustuvaa hinnoittelua tilausten toimituskulujen määrittämistä varten. Tämä tarkoittaa, että verkosto on jakanut Yhdysvallat maantieteellisiin alueisiin ja että toimituksen toimituskulut kasvavat aina, kun se ylittää uuden alueen.

Yhdysvaltojen toimitusalueet

Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on tuotteita vain alueella 1 sijaitsevassa varastossa. Tilauksen jakelu alueelta 5 maksaa enemmän kuin saman tilauksen jakelu alueelta 3. Jos sinulla kuitenkin on sama tuote myös alueella 6, tilausten jakelu alueelta 5 olisi halvempaa kuin tilausten jakelu alueelle 3, koska lähetys ylittäisi vain yhden aluerajan.

Mitä useampi Shopifyn jakeluverkoston varasto varastoi tuotteitasi, sitä halvempia toimituskulusi ovat, koska lähetyksesi eivät kulje niin monien alueiden läpi.

Veloitukset kuukaudessa

30 päivän välein sinua veloitetaan varastosi viemästä varastotilasta sekä mahdollisista erityisprojekteista. Laskutusjakso alkaa, kun asennat Shopifyn jakeluverkostosovelluksen ensimmäisen kerran.

Näytä Shopifyn jakeluverkoston maksut

Yhteenveto maksuista on kuukausittaisessa Shopify-laskussasi.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Asetukset > Laskutus.
  2. klikkaa laskua Viimeisimmät laskut -osiossa.
  3. klikkaa laskussa Sovellukset-osiota.

Kun haluat saada tarkemman erittelyn veloituksistasi, klikkaa Laskutus-kohtaa Shopifyn jakeluverkkosovelluksessa.