Käsittelyajan hallinta

Käsittelyaika tarkoittaa aika, joka kuluu asiakkaan tilaushetkestä siihen, että yritys jakelee tilauksen. Tilaukset, jotka edellyttävät toimitusta, katsotaan jaelluksi, kun yritys antaa lähetyksen kuljetuspalvelun toimitettavaksi. Jos haluat, että kassalla näytetään nopeat toimituspäivät, on erittäin suositeltavaa, että käsittelet tilaukset kahdessa arkipäivässä.

Tilauksen hakemistossa ja tilaustietosivulla näkyvä Jakelu viimeistään -päivämäärä määritetään käsittelyajan perusteella.

Jos klikkaat Ota Shop Promise käyttöön, automaattiset toimituspäivät näkyvät kassalla oikeutetuissa tilauksissa. Voit aktivoida Näytä varatoimituspäivät tilauksissa, joissa ei käytetä Shop Promisea -valinnan niitä tilauksia varten, jotka eivät ole oikeutettuja Shop Promisen käyttöön, mutta joiden toimituspäivän haluat silti näyttää.

Jos klikkaat Poista Shop Promise käytöstä tai et ole oikeutettu sen käyttöön, voit aktivoida Näytä toimituspäivät kassalla, jos haluat, että odotetut toimituspäivät näytetään kassalla.

Käsittelyajan hallinta, kun Shop Promise on poissa käytöstä

Käsittelyaikasi määrittäminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa Odotetut toimituspäivät -osiossa Näytä toimituspäivät kassalla.

3. Valitse Näytä odotetut toimituspäivät kassalla, jos haluat näyttää toimituspäivät asiakkaille.

4. Valitse Tilauksen käsittelyaika -pudotusvalikosta jokin seuraavista yrityksesi käyttämistä käsittelyajoista.

• Sama arkipäivä
    • Seuraava arkipäivä
    • Kaksi arkipäivää
    • Mukautettu käsittelyaika
      • Jos valitset Mukautettu käsittelyaika, sinun täytyy kirjoittaa numeerinen arvo tai valita mukautettu käsittelyaika käyttämällä ylä- ja alanuolia.
      • Mukautettu käsittelyaika voi olla 3–40 arkipäivää tai 1–8 viikkoa.
  5. Klikkaa Tallenna.

Käsittelyaikasi säätäminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa Odotetut toimituspäivät -osiossa Näytä toimituspäivät kassalla.

3. Valitse Tilauksen käsittelyaika -pudotusvalikosta toinen käsittelyaika.

4. Klikkaa Tallenna.

Käsittelyaikasi poistaminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa Odotetut toimituspäivät -osiossa Näytä toimituspäivät kassalla.

3. Poista valinta kohdasta Näytä odotetut toimituspäivät kassalla.

4. Klikkaa Tallenna.

Käsittelyajan hallinta, kun Shop Promise on aktivoitu

Käsittelyaikasi määrittäminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa Odotetut toimituspäivät -osiossa Näytä varatoimituspäivät tilauksissa, joissa ei käytetä Shop Promisea.

3. Valitse Näytä varatoimituspäivät kassalla, jos haluat näyttää toimituspäivät asiakkaille.

4. Valitse Tilauksen käsittelyaika -pudotusvalikosta jokin seuraavista yrityksesi käyttämistä käsittelyajoista.

• Sama arkipäivä
    • Seuraava arkipäivä
    • Kaksi arkipäivää
    • Mukautettu käsittelyaika
      • Jos valitset Mukautettu käsittelyaika, sinun täytyy kirjoittaa numeerinen arvo tai valita mukautettu käsittelyaika käyttämällä ylä- ja alanuolia.
      • Mukautettu käsittelyaika voi olla 3–40 arkipäivää tai 1–8 viikkoa.
  5. Klikkaa Tallenna.

Käsittelyaikasi säätäminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa Odotetut toimituspäivät -osiossa Näytä varatoimituspäivät tilauksissa, joissa ei käytetä Shop Promisea.

3. Valitse Tilauksen käsittelyaika -pudotusvalikosta toinen käsittelyaika.

4. Klikkaa Tallenna.

Käsittelyaikasi poistaminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa Odotetut toimituspäivät -osiossa Näytä varatoimituspäivät tilauksissa, joissa ei käytetä Shop Promisea.

3. Poista valinta kohdasta Näytä varatoimituspäivät kassalla.

4. Klikkaa Tallenna.

Käsittelyajan hallinta, jos et ole oikeutettu Shop Promisen käyttöön

Käsittelyaikasi määrittäminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa Odotetut toimituspäivät -osiossa Näytä toimituspäivät kassalla.

3. Valitse Näytä odotetut toimituspäivät kassalla, jos haluat näyttää toimituspäivät asiakkaille.

4. Valitse Tilauksen käsittelyaika -pudotusvalikosta jokin seuraavista yrityksesi käyttämistä käsittelyajoista.

• Sama arkipäivä
    • Seuraava arkipäivä
    • Kaksi arkipäivää
    • Mukautettu käsittelyaika
      • Jos valitset Mukautettu käsittelyaika, sinun täytyy kirjoittaa numeerinen arvo tai valita mukautettu käsittelyaika käyttämällä ylä- ja alanuolia.
      • Mukautettu käsittelyaika voi olla 3–40 arkipäivää tai 1–8 viikkoa.
  5. Klikkaa Tallenna.

Käsittelyaikasi säätäminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.
    1. Klikkaa Odotetut toimituspäivät -osiossa Näytä toimituspäivät kassalla. 3. Valitse Tilauksen käsittelyaika -pudotusvalikosta toinen käsittelyaika. 4. Klikkaa Tallenna.

Käsittelyaikasi poistaminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.
    1. Klikkaa Odotetut toimituspäivät -osiossa Näytä toimituspäivät kassalla. 3. Poista valinta kohdasta Näytä odotetut toimituspäivät kassalla. 4. Klikkaa Tallenna.