Administration af behandlingstid

Behandlingstid er det tidsrum, der går fra det tidspunkt, hvor en kunde afgivet en ordre, til virksomheden behandler ordren. Ordrer, der kræver levering, anses for at være behandlet, når virksomheden giver forsendelsen til et transportfirma. Hvis du vil vise hurtige leveringsdatoer ved betaling, anbefales det kraftigt, at du behandler ordrer inden for to arbejdsdage.

Behandlingstiden bruges til at angive datoen Klargør senest, som vises i ordreindekset og på siden med ordreoplysninger.

Hvis du klikker på Aktiver Shop Promise, vises automatiske leveringsdatoer for kvalificerede ordrer ved betaling. Du kan aktivere Vis fallbackleveringsdatoer for ordrer uden Shop Promise for ordrer, der ikke er kvalificerede til Shop Promise, men som du stadig vil vise en leveringsdato for.

Hvis du klikker på Deaktiver Shop Promise, eller du ikke er kvalificeret, kan du aktivere Vis leveringsdatoer ved betaling, så forventede leveringsdatoer vises ved betaling.

Administration af din behandlingstid, når Shop Promise deaktiveres

Konfigurer din behandlingstid

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Klik på Vis leveringsdatoer ved betaling i afsnittet Forventede leveringsdatoer.

3. Vælg Vis forventede leveringsdatoer ved betaling for at vise leveringsdatoer til dine kunder.

4. Vælg en af de behandlingstider, der gælder for din virksomhed, i rullemenuen Ordrebehandling.

• Samme arbejdsdag
    • Næste arbejdsdag
    • To arbejdsdage
    • Tilpasset behandlingstid
      • Hvis du vælger Tilpasset behandlingstid, skal du indtaste din numeriske værdi eller bruge pil op og ned til at indikere din tilpassede behandlingstid.
      • Den tilpassede behandlingstid kan være 3 til 40 arbejdsdage eller 1 til 8 uger.
  5. Klik på Gem.

Juster din behandlingstid

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Klik på Vis leveringsdatoer ved betaling i afsnittet Forventede leveringsdatoer.

3. Vælg en anden behandlingstid i rullemenuen Ordrebehandling.

4. Klik på Gem.

Fjern din behandlingstid

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Klik på Vis leveringsdatoer ved betaling i afsnittet Forventede leveringsdatoer.

3. Fravælg Vis forventede leveringsdatoer ved betaling.

4. Klik på Gem.

Administration af din behandlingstid, når Shop Promise er aktiveret

Konfigurer din behandlingstid

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Klik på Vis fallbackleveringsdatoer for ordrer uden Shop Promise i afsnittet Forventede leveringsdatoer.

3. Vælg Vis leveringsdatoer ved betaling for at vise leveringsdatoer til dine kunder.

4. Vælg en af de behandlingstider, der gælder for din virksomhed, i rullemenuen Ordrebehandling.

• Samme arbejdsdag
    • Næste arbejdsdag
    • To arbejdsdage
    • Tilpasset behandlingstid
      • Hvis du vælger Tilpasset behandlingstid, skal du indtaste din numeriske værdi eller bruge pil op og ned til at indikere din tilpassede behandlingstid.
      • Den tilpassede behandlingstid kan være 3 til 40 arbejdsdage eller 1 til 8 uger.
  5. Klik på Gem.

Juster din behandlingstid

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Klik på Vis fallbackleveringsdatoer for ordrer uden Shop Promise i afsnittet Forventede leveringsdatoer.

3. Vælg en anden behandlingstid i rullemenuen Ordrebehandling.

4. Klik på Gem.

Fjern din behandlingstid

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Klik på Vis fallbackleveringsdatoer for ordrer uden Shop Promise i afsnittet Forventede leveringsdatoer.

3. Fjern markeringen af Vis fallbackleveringsdatoer ved betaling.

4. Klik på Gem.

Administration af din behandlingstid, når du ikke er berettiget til Shop Promise-

Konfigurer din behandlingstid

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Klik på Vis leveringsdatoer ved betaling i afsnittet Forventede leveringsdatoer.

3. Vælg Vis forventede leveringsdatoer ved betaling for at vise leveringsdatoer til dine kunder.

4. Vælg en af de behandlingstider, der gælder for din virksomhed, i rullemenuen Ordrebehandling.

• Samme arbejdsdag
    • Næste arbejdsdag
    • To arbejdsdage
    • Tilpasset behandlingstid
      • Hvis du vælger Tilpasset behandlingstid, skal du indtaste din numeriske værdi eller bruge pil op og ned til at indikere din tilpassede behandlingstid.
      • Den tilpassede behandlingstid kan være 3 til 40 arbejdsdage eller 1 til 8 uger.
  5. Klik på Gem.

Juster din behandlingstid

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.
    1. Klik på Vis leveringsdatoer ved betaling i afsnittet Forventede leveringsdatoer. 3. Vælg en anden behandlingstid i rullemenuen Ordrebehandling. 4. Klik på Gem.

Fjern din behandlingstid

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.
    1. Klik på Vis leveringsdatoer ved betaling i afsnittet Forventede leveringsdatoer. 3. Fravælg Vis forventede leveringsdatoer ved betaling. 4. Klik på Gem.