Tilin laskutus Intiasta

Intiassa voit maksaa Shopify-laskusi Intian rupioissa (INR) käyttämällä Unified Payments Interface -järjestelmää (UPI) tai Visa-, Mastercard- tai RuPay-verkostoon kuuluvaa yhteisbrändättyä pankki- tai luottokorttia.

Tilin laskutukseen tehdyt muutokset Intiassa

Reserve Bank of India -pankki käyttää uusia ohjeita toistuvien verkkomaksujen käsittelyä varten. Tämän seurauksena PayPalia ei enää tueta maksutavana.

Reserve Bank of India -pankin ohjeiden noudattamiseksi Shopify-laskut voi nyt maksaa Intian rupioissa (INR).

Laskujen maksaminen Intian rupioissa (INR)

Voit maksaa Shopify-laskusi Intian rupioissa (INR) käyttämällä Unified Payments Interface -järjestelmää (UPI) tai Visa-, Mastercard- tai RuPay-verkostoon kuuluvaa yhteisbrändättyä pankki- tai luottokorttia.

Lisää korttimaksutapa

Jos haluat määrittää toistuvat laskujen maksut Intian rupioissa, vahvista, että kauppasi laskutusosoite on Intiassa ja laskutusvaluuttasi on asetettu Intian rupioiksi, ennen kuin lisäät tai syötät uudelleen luottokorttisi tai yhteisbrändätyn pankkikorttisi. Korttisi on oltava myönnetty tuetusta pankki- ja luottokorttiyhtiöverkostosta, ja sinulla on oltava laskutusosoite Intiassa.

Jotta voit noudattaa Reserve Bank of India -pankin toistuvien verkkomaksujen käsittelyä koskevia ohjeita, Shopify-laskujen maksut käsitellään turvallisen maksukumppanin Razorpayn kautta. Kortin lisääminen tai uudelleensyöttäminen yhdistää sinut Razorpayhin, jossa annat Shopifylle valtuudet veloittaa korttiasi automaattisesti joka kuukausi. Aina kun tätä valtuutusta käytetään korttisi veloittamiseen, pankkisi lähettää sinulle tekstiviestitse ennakkoilmoituksen siitä, että Shopify veloittaa korttiasi 24–48 tunnin kuluttua.

Jos veloitus on yli 15 000 INR, sinun on suoritettava lisätodennusvaihe ennakkoon lähetettävän tekstiviesti-ilmoituksen kautta.

Vaiheet:

1. Kirjaudu Shopify-kauppaasi kaupan omistajana.
  2. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Asetukset > Laskutus.
  3. Tee Maksutavat-kohdassa jokin seuraavista toimenpiteistä:

• Jos lisäät uuden kortin, klikkaa Korvaa luottokortti.
    • Jos syötät korttisi uudelleen, klikkaa kortin vieressä ... ja klikkaa sitten Korvaa.
  4. Anna kortin tiedot ja laskutusosoite.

5. Klikkaa Korvaa luottokortti. Tämä aktivoi uudelleenohjauksen Razorpayhin. Jos näet virheilmoituksen, jossa kerrotaan, että korttiasi ei tueta, korttisi ja sen myöntänyt pankki eivät tue toistuvia verkkomaksuja. Yritä uudelleen toisella kortilla.

6. Hyväksy valtuutus Razorpayn kautta.

Intian rupioissa (INR) maksettavien laskujen vianmääritys

Jos tuetun kortin maksuyritys epäonnistuu, ota yhteyttä kortin myöntäneeseen pankkiin ja varmista, että toistuvat maksut on aktivoitu kyseisellä kortilla.

Unified Payments Interface (UPI) -maksutavan lisääminen

Jos sinulla on UPI-tunnus, maksusovellus ja PIN-koodi, voit lisätä UPI:n Shopify-laskujen ensisijaiseksi maksutavaksi.

Voit määrittää laskujen automaattisen maksamisen vahvistamalla, että kauppasi laskutusosoite sijaitsee Intiassa ja että laskutusvaluutaksesi määritetty INR. Anna seuraavaksi UPI-maksusovelluksesi avulla Shopifylle lupa veloittaa Shopify-laskusi automaattisesti pankkitililtäsi joka kuukausi.

Jos laskun summa on yli 5 000 INR, sinun on kirjauduttava Shopify-ylläpitäjään, jotta voit hyväksyä kunkin laskun maksamisen. UPI:n tapahtumakohtainen raja on 100 000 INR, mutta raja voi vaihdella pankin mukaan.

Vaiheet:

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Asetukset > Laskutus.
  2. Klikkaa Maksutavat-osiossa Määritä UPI.
  3. Syötä UPI-tunnuksesi Lähetä UPI-tunnus vahvistettavaksi -valintaikkunaan.
  4. Klikkaa Lähetä.
  5. Anna lupa ja syötä UPI:n PIN-koodisi käyttämällä UPI-maksusovellusta mobiililaitteellasi.
  6. Vahvista UPI-määrityksesi tila laskutusasetusten sivulla:
    • Jos UPI:n määritys onnistui, UPI tallennetaan ensisijaiseksi maksutavaksi Maksutavat-osiossa.
    • Jos UPI-määritys epäonnistui, hälytys ehdottaa, että yrität uudelleen tai yrität lisätä toisen UPI-tunnuksen.

Maksamattomien USD-laskujen lähettäminen uudelleen valuutassa INR

Jos Reserve Bank of India -pankin ohjeet ovat estäneet sinua maksamasta Shopify-laskujesi maksuja Yhdysvaltain dollareissa (USD), kaikki maksamattomat laskut, joiden valuuttana on USD, maksetaan sinulle Intian rupioissa (INR).

Uudelleen lähetettyjen laskujen maksupäivät porrastetaan niin, että maksupäivät ovat 90 päivän kuluttua kunkin uudelleen lähetetyn laskun eräpäivän jälkeen. Saman kuukauden maksamattomat laskut, joiden valuuttana on USD, ryhmitellään ja lähetetään sinulle uudelleen yhtenä laskuna, jonka valuuttana on INR. Voit tarkastella maksamattomien laskujen eräpäiviä Shopify adminissa. Voit halutessasi maksaa maksamattoman laskun ennen sen eräpäivää.

Maksamattomien laskujen näyttäminen ja maksaminen

1. Kirjaudu Shopify-kauppaasi kaupan omistajana.
  2. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Asetukset > Laskutus.
  3. Klikkaa Laskut-kohdassa Näytä koko laskutushistoria.
  4. Klikkaa Laskutushistoria-sivulla Avaa, jos haluat nähdä kaikki maksamattomat laskut.
  5. Klikkaa laskua, jonka haluat maksaa.
  6. Klikkaa Maksa lasku.