Koble Shopify Balance-kontoen til QuickBooks Online

Du kan nå koble Shopify Balance-kontoen til QuickBooks Online. Ved hjelp av dette kan du synkronisere alle transaksjoner i Shopify Balance på en sikker måte til QuickBooks Online, der du kan bruke informasjonen til å gjøre skatte- og regnskapsrelaterte oppgaver.

Steg

1. Logg på QuickBooks Online-kontoen.

2. Gå til Regnskapsføring > Banktransaksjoner fra QuickBooks Online-administratoren.

3. Klikk på Koble til konto.

4. Søk etter Shopify, og klikk på Fortsett.

5. Angi Shopify-påloggingsinformasjonen og logg på.

6. Når du har logget på blir du bedt om å velge fra en liste med Shopify Balance-kontoer du eier.

7. Valgfritt: Du kan også velge startdatoen for transaksjoner Shopify Balance skal starte synkroniseringen fra.

8. Klikk på Koble til.

Du blir omdirigert til QuickBooks Online-siden, der du kan se alle Shopify Balance-tilkoblede kontoer og transaksjoner.