Alternative betalingsmetoder

Du kan sette opp en alternativ betalingsmåte for å la kundene betale for bestillingene deres på nett ved å bruke noe annet enn et kredittkort. Kryptovaluta er et eksempel på et populært alternativ som lar kundene betale uten å måtte gå til banken eller andre institusjoner.

Aktiver alternative betalingsmåter

1. I Alternative betalinger-seksjonen klikker du på Velg alternativ betaling.

2. Velg en leverandør fra listen.

3. Angi kontoens påloggingsinformasjon for den valgte leverandøren.

4. Klikk på Aktiver for å aktivere leverandøren.

Etter du har aktivert en alternativ betalingsmåte, kan kundene dine bruke den nye betalingsmåten i kassen.

Deaktiver alternative betalingsmåter

1. I Alternative betalinger-seksjonen klikker du på Velg alternativ betaling.

2. Velg en leverandør fra listen.

3. Klikk på Deaktiver for å deaktivere leverandøren.

Hvis du vil fjerne et alternativ betalingsalternativ, kan du deaktivere det.

Alternative betalingsmåte-apper

Du kan installere noen alternative betalingsleverandører som apper fra Betalinger-seksjonen i Innstillinger i Shopify-administrator. Når du har installert en app for alternativ betalingsmåte må du konfigurere og aktivere den før du kan bruke den.

Installer en app for alternativ betalingsmåte

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Betalinger.

2. I Alternative betalinger-seksjonen klikker du på Velg alternativ betaling.

3. Velg en leverandør fra listen.

4. Klikk på Koble til.

5. Klikk på Installer app for å installere appen for alternativ betalingsmåte.

Konfigurer og aktiver appen for alternativ betalingsmåte

Du må konfigurere og aktivere appen for alternativ betalingsmåte før du kan bruke den. Hver app for alternativ betalingsmåte har sine egne krav for autentisering og konfigurasjon, men vanligvis blir du bedt om å logge inn eller opprette en konto hos betalingsleverandøren. Når du har aktivert appen for alternativ betalingsmåte er betalingsmåten synlig i kassen.

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Betalinger.

2. I Alternative betalinger-seksjonen klikker du på Velg alternativ betaling.

3. Velg en leverandør fra listen.

4. Klikk på Administrer.

5. Du blir videresendt til betalingsleverandørens app, der du kan koble til den eksterne kontoen din.

6. Når konfigurasjonen er fullført, klikker du på Aktiver.

Deaktiver en app for alternativ betalingsmåte

Hvis du ikke lenger trenger en app for alternativ betalingsmåte, kan du deaktivere den. Når du deaktiverer appen, fjernes den fra listen din over tilgjengelige betalingsmåter, men den er fortsatt tilgjengelig hvis du trenger den i tilfeller som bestillingsreturer.

1. Klikk Velg alternativ betaling i seksjonen Alternative betalingsmåter.

2. Velg en leverandør fra listen.

3. Klikk på Deaktiver for å deaktivere leverandøren.

4. Klikk på Deaktiver betalingsappen.