Alternative betalingsmetoder

Du kan sette opp en alternativ betalingsmåte for å la kundene betale for bestillingene deres på nett ved å bruke noe annet enn et kredittkort. Kryptovaluta er et eksempel på et populært alternativ som lar kundene betale uten å måtte gå til banken eller andre institusjoner.

Aktiver en alternativ betalingsmåte

1. I Alternative betalinger-seksjonen klikker du på Velg ekstra betalingsmåte.

2. Velg en leverandør fra rullegardinmenyen.

3. Angi kontoens påloggingsinformasjon for den valgte leverandøren.

4. Klikk på Aktiver for å aktivere leverandøren.

Etter du har aktivert en alternativ betalingsmåte, kan kundene dine bruke den nye betalingsmåten i kassen.