Poengkort for Shopping-opplevelsen

Googles poengkort for Shopping-opplevelsen er et program som belønner bedrifter som yter enestående kundeopplevelser. Hvis du oppfyller bestemte kriterier for kundeopplevelse, får bedriften din fordeler som:

• et merke på oppføringene som øker kundenes tillit
  • økt synlighet for kunder i Google Shopping-fanen

Det er ingen straff for å ikke oppfylle visse standarder. Insentivene er basert på din ytelse sammenlignet med alle andre bedrifter.

Om poengkortet for Shopping-opplevelsen

Programmet overvåker opplevelsen du gir til kundene på flere områder, inkludert frakthastighet, fraktomkostninger, returkostnader og returvindu. Du blir tildelt vurderingen Utmerket, Sammenliknbar eller Mulighet for hver beregning. Poengsummen din beregnes automatisk, og fordelene legges til tilbudene når du oppfyller et bestemt ytelsesnivå.

Google evaluerer den innhentede informasjonen daglig. Selv om alle beregningene gjøres basert på et visningsvektet gjennomsnitt, er det en fast historisk periode. Hvis vurderingen din har vært Mulighet eller Sammenliknbar en stund, kan det ta noen uker før forbedringer synes i Googles vurdering. Alle forhandlere som bruker Googles plattform er berettiget til å motta fordeler fra programmet, og ytelsen din evalueres mot alle andre forhandlere.

Hvis du vil ha mer informasjon om poengkortet for Shopping-opplevelsen, kan du se Google Merchant Center-hjelp.

Se ytelsene dine

Du kan se ytelsene dine ved å enten melde deg på for å motta ytelsesrapporter eller logge inn på Google Merchant Center.

Meld deg på for å motta regelmessige ytelsesrapporter via e-post

1. Logg inn på Google Merchant Center-kontoen din.

2. Klikk på tannhjul-ikonet.

3. Klikk Innstillinger under Innstillinger-kolonnen.

4. I seksjonen E-postvarsler må du kontrollere at det er merket av for Tips og beste praksis og Rapporter.

5. Klikk på Lagre.

Logg på Google Merchant Center

1. Logg på Google Merchant Center-kontoen.

2. Klikk på Vekst-fanen.

3. Klikk fanen Poengkort for Shopping-opplevelseVekst-fanen.