App compatibility

Niet elke app is erop gebouwd om te werken in alle winkels. Sommige apps zijn bedoeld om te werken met specifieke winkelinstellingen. Om te voorkomen dat u apps installeert die niet werken in uw winkel, kunnen app-ontwikkelaars installatievereisten opgeven voor hun apps.

Als de instellingen van uw winkel niet voldoen aan de installatievereisten van een app, wordt de app in de Shopify App Store gemarkeerd als Niet compatibel. Op de overzichtspagina van een incompatibele app kunt u zien welke installatievereisten niet overeenkomen met de instellingen van uw winkel. U kunt de app niet installeren tenzij deze instellingen worden veranderd. Op de zoek- en categoriepagina's kunt u incompatibele apps verbergen door Alleen compatibele apps weergeven te selecteren.

Installatievereisten zijn gerelateerd aan winkelinstellingen die moeilijk te veranderen zijn, zoals de locatie van uw bedrijf of de landen waarnaar u artikelen verzendt. In de meeste gevallen raden we aan alternatieve apps te zoeken die geschikt zijn voor uw winkel, tenzij u van plan bent uw bedrijfsinstellingen te wijzigen.

Een app kan 4 soorten installatievereisten hebben:

Online winkel: de app werkt met winkels die gebruikmaken van het online winkelkanaal.

Point of Sale: de app werkt met winkels met het Shopify Point of Sale-kanaal.

Verzendlanden: de app werkt met winkels die verzenden naar ten minste één van de opgegeven landen. De regio's en landen waarnaar u verzendt, worden ingesteld door uw verzendzones.

Valuta: de app werkt met winkels die verkopen in ten minste één van de valuta's die de app ondersteunt.

Bedrijfsadres: de app werkt met winkels die een primair zakelijk adres hebben in een land dat door de app wordt ondersteund.