Veelgestelde vragen over Shop Cash

Op deze pagina vind je de antwoorden op veelgestelde vragen over Shop Cash en Shop Campaigns.

Wat is Shop Cash?

Shop Cash is een beloning die beschikbaar is voor bepaalde Shop-klanten die een factuuradres in de Verenigde Staten hebben. Deze klanten kunnen Shop Cash verdienen met in aanmerking komende bestellingen die zijn betaald met Shop Pay. Klanten kunnen vervolgens hun Shop Cash verzilveren in de Shop-app op een mobiel apparaat of in Shop online. Lees meer over Shop Cash.

Wat zijn Shop Campaigns?

Met Shop Campaigns kun je de waarde van de Shop Cash van een klant in je winkel verhogen. Met deze campagnes kun je meer verkopen aan nieuwe klanten in de Shop-app. Klanten kunnen vervolgens aanbiedingen in de Shop-app of in Shop op het web verzilveren. Hier vind je meer informatie over Shop Campaigns.

Hoe weet ik of ik in aanmerking kom om Shop Campaigns aan te maken?

Je komt alleen in aanmerking voor het aanmaken van Shop Campaigns als je winkel aan alle volgende vereisten voldoet:

Hoe zorg ik ervoor dat mijn Shop-campagne beschikbaar is in de Shop-app en in Shop op het web?

Alle Shop Cash-campagnes die je aanmaakt, zijn automatisch beschikbaar in zowel de Shop-app als in Shop online. Bij het instellen hoef je niets extra's te doen.

Kan ik verschillende Shop Campaigns plaatsen in Shop op het web en de Shop-app?

Nee. Shop op het web is een extensie van de Shop-app, geen aparte service. Met Shop op het web kun je Shop Campaigns uitbreiden naar potentiële klanten die de Shop-app niet hebben of desktopcomputers gebruiken. Shop Campaigns zijn op beide platforms hetzelfde.