Alternativa betalningsmetoder

Du kan ställa in en alternativ betalningsmetod så att dina kunder kan betala sina order online med hjälp av något annat än ett kreditkort. Kryptovalutor är till exempel ett populärt alternativ som låter dina kunder betala utan att gå igenom en bank eller annan institution.

Obs! Om dina kunder betalar med en alternativ betalningsmetod kommer du att debiteras en transaktionsavgift för deras köp. Om du vill undvika transaktionsavgifter kan du aktivera Shopify Payments.

Aktivera en alternativ betalningsmetod

1. Klicka på Välj alternativa betalningsmetoder i avsnittet Alternativa betalningar.

2. Välj en leverantör från rullgardinsmenyn.

3. Ange dina kontouppgifter för den leverantör du valde.

4. Klicka på Aktivera för att aktivera leverantören.

När du har aktiverat en alternativ betalningsmetod kommer dina kunder att kunna använda den vid utcheckningen.