POS-integrerede apps

Du kan føje nye funktioner til Shopify POS ved at installere POS-indlejrede apps. Disse apps kører i Shopify POS, og du kan bruge dem til at tilpasse betalingen i butikken på forskellige måder:

• strømlin køb ved at tilføje kombinationer eller pakker med et enkelt tryk

• tilbyd avanceret salg (som f.eks. "køb én, få én gratis", gratis gaver og tidsafgrænsede rabatter), engrospriser og andre kampagnetilbud i butikken

• tilføj nye betalingsmetoder, loyalitetsprogrammer og udskrivning af tilpasset kvittering ved betaling.

De fleste indlejrede apps i POS fungerer kun i Shopify POS – de påvirker ikke transaktioner, der går via webshoppen eller andre aktive salgskanaler.

Installer POS-indlejrede apps

Tilgængelige POS-indlejrede apps vises i Shopify App Store i POS-kollektionen. Du kan kun installere dem via din Shopify-administrator – du kan ikke installere indlejrede apps direkte fra Shopify POS-appen (men du kan gøre det i Shopify-administratoren i din browseren på din enhed).

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.

2. Klik på Besøg Shopify App Store.

3. Klik på Kollektioner i Shopify App Store, og vælg derefter Fungerer med Shopify POS.

4. Når du finder en app, som du vil installere, skal du klikke på Tilføj app for at installere den.

Når du har installeret en integreret POS-app, vises den på siden Apps i din Shopify-administrator og på siden Apps i Shopify POS-appen.

Brug indlejrede apps i Shopify POS

Når du har installeret POS-indlejrede apps, kan du starte dem på forskellige punkter i betalingsprocessen:

Ofte stillede spørgsmål

Kan alle medarbejdere bruge POS-indlejrede apps?
Ja. Alle medarbejdere, som har adgang til din Shopify POS, kan bruge tilgængelige indlejrede apps.

Hvordan kan jeg slette POS-indlejrede apps?
Du kan slette indlejrede apps fra siden Apps i din Shopify-administrator.

Bliver jeg blive opkrævet penge for at bruge POS-indlejrede apps? Hvordan bliver jeg faktureret?
Som det er tilfældet med alle apps i Shopify App Store, er nogle POS-indlejrede apps gratis, mens andre ikke er det. Tjek listen i Shopify App Store for hver app, som du installerer, for at se, om der er knyttet opkrævninger til den.