Tilføj en opfyldelsestjeneste

Med Shopify kan du bruge en opfyldelsestjeneste, hvis det lager, du bruger, ikke kan behandle ordrer via e-mail. Hvis de har brug for yderligere kontakt, kan du samarbejde med en Shopify Expert-API-udvikler for at få udviklet en tilpasset app.

Aktivér en opfyldelsestjeneste

Trin:

1. I afsnittet Yderligere leveringsmetoder > Tilpasset opfyldelse af ordre skal du klikke på Tilføj opfyldelsestjeneste.

2. I formularen skal du angive:

- titlen på udbyderen af din tilpassede opfyldelse - e-mailadressen på udbyderen af din tilpassede opfyldelse.

Der sendes en e-mail med alle ordrens oplysninger til opfyldelsestjenesten, når du markerer en vare eller gennemfører en ordre som opfyldt i din Shopify-administrator, så de kan opfylde den for dig.

1. Klik på Tilføj opfyldelsestjeneste.

Indstil dine produkter til opfyldelse af din tilpassede tjeneste

Hvis du benytter en tredjepartsopfyldelsestjeneste til et produkt, kan du ikke også have produktet på lager på de steder, som du administrerer.

Trin:

1. Gå ind på din butiks Produktside og vælg produktet, der skal opfyldes af den tilpassede tjeneste.

2. I afsnittet Lager skal du vælge den opfyldelsestjeneste, som du vil bruge i rullemenuen Lager administreret af.

3. Klik på Gem for at gemme dine ændringer.

Send udsolgte varelinjer til tilpasset opfyldelse

Opfyldelsestjenester sender ikke varer for dig, indtil du har markeret ordren som opfyldt i din Shopify-administrator.