Shopify Flow

Hvis du vil bruge Shopify Flow på butiksniveau, skal du downloade Flow-appen fra Shopify App Store.

Du skal vælge triggere, betingelser og handlinger for at oprette disse automatiseringer.

Angiver komponenterne i et workflow, beskriver dem og giver eksempler.
Komponent i workflow Beskrivelse Eksempel
Trigger En trigger er et event, der starter et workflow. Dette kan være noget, der sker i din butik eller i en app. Der oprettes en ny ordre i din webshop.
Betingelse En betingelse afgør, om handlinger udføres, baseret på de betingelser, du har angivet. En betingelse er angivet til at kontrollere, om det samlede beløb, der betales for ordren, er over 200 USD.
Handling En handling er en ændring, der foretages i din butik eller i en app, hvis betingelsen opfyldes. Dette afslutter workflowet. Hvis det samlede beløb, der betales for ordren, er over 200 USD, føjes der et tag til den kundekonto, hvor ordren blev afgivet fra.

Flow på organisationsniveau

Bemærk: Hvis du vil bruge Flow på organisationsniveau, skal du gå til siden Flow i Shopify-organisationsadministratoren.

Billede, der viser et menupunkt i Flow på organisationsniveau

Hvis du har adgang til Flow på organisationsniveau, kan du udføre følgende handlinger på tværs af alle butikker i en organisation ved hjælp af Flow:

• opret og rediger workflows
  • brug workflows i butikker uden at skulle installere Flow-appen
  • kopiér workflows direkte fra en butik til en anden

Dette giver brugere mulighed for at administrere workflows for alle butikker uden at skulle logge ind på hver enkelt butik individuelt.

Hvis du kun vil give brugere adgang til Flow for en bestemt butik, kan du installere Flow-appen i denne butik og give dem adgang til appen på butiksniveau i stedet for at give dem adgang til Flow på organisationsniveau.

Afinstallering af Flow-appen for en bestemt butik deaktiverer ikke automatisk dine workflows for denne butik, da Flow er tilgængelig på organisationsniveauet. Hvis du vil stoppe workflows i en specifik butik, skal du deaktivere disse workflows manuelt. Du kan enten gøre dette i din Shopify-administrator ved hjælp af Flow-appen, før du afinstallerer appen, eller i Shopify-organisationsadministratoren på siden Flow.