Shopify Flow

Hvis du vil bruge Shopify Flow på butiksniveau, skal du downloade Flow-appen fra Shopify App Store.

Du skal vælge triggere, betingelser og handlinger for at oprette disse automatiseringer.

Triggere er hændelser, som kører i en butik eller i en app, f.eks. en ordre, der oprettes, eller en kunde, der føjes til en app.

Betingelser sørg for, at dit workflow kun udfører handlinger, når bestemte betingelser er opfyldt.

Handlinger er opgaver, som kan foretage ændringer i objekter i din Shopify-butik samt i apps.

Trigger – Start et workflow fra en event i Shopify eller fra en app. Betingelse – Angiv betingelser, der afgør, om et workflow skal køre. Handling – Afslut et workflow med en opgave, som er adresseret i en butik eller en app.

Flow på organisationsniveau

Billede, der viser et menupunkt i Flow på organisationsniveau

Hvis du har adgang til Flow på organisationsniveau, kan du udføre følgende handlinger på tværs af alle butikker i en organisation ved hjælp af Flow:

• opret og rediger workflows
  • brug workflows i butikker uden at skulle installere Flow-appen
  • kopiér workflows direkte fra en butik til en anden

Dette giver brugere mulighed for at administrere workflows for alle butikker uden at skulle logge ind på hver enkelt butik individuelt.

Hvis du kun vil give brugere adgang til Flow for en bestemt butik, kan du installere Flow-appen i denne butik og give dem adgang til appen på butiksniveau i stedet for at give dem adgang til Flow på organisationsniveau.