Shopify Flow

Shopify Flow er en platform til automatisering af e-handel, du kan bruge til at automatisere opgaver og processer i din butik og i dine apps.

Shopify Flow er en eventbaseret funktion, der giver dig mulighed for at oprette automatiserede workflows. Shopify Flow gør din butik klar til events og giver dig mulighed for at oprette en automatiseret sekvens af handlinger, du skal udføre. Hvis du vil oprette disse automatiseringer, skal du oprette et workflow ved hjælp af komponenter som f.eks. udløsere, betingelser og handlinger.

Angiver komponenterne i et workflow, beskriver dem og giver eksempler.
Komponent i workflow Beskrivelse Eksempel
Udløser En udløser er en hændelse, der starter et workflow. Dette kan være noget, der sker i din butik eller i en app. Der oprettes en ny ordre i din butik.
Betingelse En betingelse afgør, om handlinger udføres, baseret på de betingelser, du har angivet. En betingelse er angivet til at kontrollere, om det samlede beløb, der betales for ordren, er over 200 USD.
Handling En handling er en ændring, der foretages i din butik eller i en app, hvis betingelsen er opfyldt. Hvis det samlede beløb, der betales for ordren, er over 200 USD, føjes der et tag til kontoen for den kunde, som har afgivet ordren.

Shopify Flow er tilgængelig med et Basic-, Shopify-, Advanced- eller Plus-abonnement. De fleste Shopify Flow-funktioner er tilgængelige på tværs af abonnementer. Forskellene mellem abonnementer omfatter:

• Shopejere, der bruger Shopify-, Advanced- og Plus-abonnement, kan bruge opgaven Send HTTP-anmodning.
  • Shopejere med et Plus-abonnement kan bruge opgaver, der er oprettet af tilpassede partnerapps.
  • Shopejere får forskellige brugsgrænser i Shopify Flow i henhold til de API-begrænsninger, der er underlagt deres abonnement.

Få mere at vide om de funktioner, der er tilgængelige for hvert abonnement, under Shopify-abonnementer og -priser.