Kontantforskud til shopejere

Shopify Capital tilbyder finansiering til mindre virksomheder i form af kontant forskud til shopejere. Dette tilbydes til kvalificerede shopejere i Storbritannien. Shopify Capital tilbyder finansiering på mellem 250 og 375.000 GBP.

Et kontant forskud til shopejere er et fast beløb, som du kan ansøge om at modtage til et fast gebyr. Du betaler Shopify Capital en procentdel af dit daglige salg, indtil det samlede beløb er betalt.

Shopify Capital kan f.eks. give dig et forskud på 5.000 GBP for at købe 5.650 GBP af dine fremtidige salg. Du modtager 5.000 GBP på din erhvervsbankkonto, og Shopify Capital modtager 10 % af din butiks daglige salg (brutto), indtil det samlede beløb på 5.650 GBP er betalt tilbage.

Hvis du er kvalificeret til at ansøge om et kontantforskud til shopejere, vil du modtage en mail fra Shopify Capital og se en besked på din Startside i Shopify-administratoren. Hvis din anmodning om et kontantforskud til shopejere bliver godkendt, vil du modtage pengene inden for to arbejdsdage.

Sådan virker det

Der er ingen deadline på dit kontant forskud til shopejere. Du betaler eller overfører betaling på en procentdel af din butiks daglige salg, indtil det samlede beløb er betalt tilbage. Beløbet til betaling afhænger af dit daglige salg.

Den daglige bruttoomsætning beregnes ud fra det antal ordrer i din butik, der markeres som betalt. De eneste ordrer, der ikke inkluderes i din betalingsoverførsel er testordrer, der afgives, mens Shopify Payments er i testtilstand. Shopify Capital begynder at debitere din erhvervsbankkonto baseret på din butiks daglige bruttoomsætning, to dage efter du har modtaget dit kontantforskud til shopejere. Når du har overført over 25 % af dit samlede forskud, kan du vælge at overføre restsaldoen som ét samlet beløb.

Forestil dig, at du modtager et kontant forskud til shopejere på 15.000 GBP med et overførselsgebyr på 10 %. Hvis du har haft en bruttoomsætning på 100 GBP, skal du betale 10 GBP.

Få mere at vide ved at læse vores Ordliste for Shopify Capital.

Krav til berettigelse

Din butik kan være kvalificeret til finansiering på forhånd, hvis den:

Hvis din butik opfylder disse krav, vil Shopify Capital gennemgå din butik for at vurdere, om den er kvalificeret til finansiering.

Hvis din butik er kvalificeret til et kontant forskud til shopejere, vil du modtage en mail fra Shopify Capital og se en besked på din Startside i Shopify-administratoren. Hvis du ikke modtager en mail eller ser en besked fra Shopify Capital, er din butik ikke kvalificeret til et kontant forskud til shopejere på nuværende tidspunkt.

Anmod om et kontantforskud til shopejere.

Hvis du er kvalificeret til at ansøge om et kontantforskud til shopejere, kan du se dine finansieringsmuligheder og anmode et kontantforskud til shopejere direkte på siden Capital-tilbud i Shopify-administratoren.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Capital i din Shopify-administrator, og klik på Tilbud.

2. Klik på Anmod ud for den ønskede finansieringsmulighed.

3. Gennemgå din bank- og kontooplysninger, og klik derefter på Bekræft virksomhedsoplysninger og Bekræft kontooplysninger. Kontakt Shopify Support, hvis du skal opdatere disse oplysninger.

4. Klik på Bekræft og konfigurer direkte debitering.

5. Læs Vilkår og betingelser grundigt. Hvis du accepterer vilkårene og betingelserne, skal du klikke på Acceptér vilkår.

Det tager normalt en til fem arbejdsdage at gennemgå ansøgninger om kontant forskud til shopejere. Du kan se statussen på din anmodning på siden Capital i din Shopify-administrator.

Hvis din ansøgning bliver godkendt, bør dit kontantforskud til shopejere blive sat ind på din erhvervsbankkonto inden for to arbejdsdage.

Anmod om et nyt kontantforskud til shopejere

Når du har modtaget et kontantforskud til shopejere, kan du vælge at anmode om et nyt kontantforskud til shopejere for at få yderligere økonomisk hjælp.

Hvis du er kvalificeret til at ansøge om et nyt kontantforskud til shopejere, vises de nye finansieringsmuligheder på siden Capital-tilbud i Shopify-administratoren.

Hold styr på dine overførsler af kontantforskud til shopejere

Når du har modtaget dit kontantforskud til shopejere, kan du følge restsaldoen for din samlede tilbagebetaling eller overføre betaling i din Shopify-administrator. Gå til Indstillinger > Capital.

På siden Capital kan du se følgende:

• Din restsaldo.
  • Det beløb, som du har betalt, hvor stor en procentdel af det samlede beløb, som du har betalt, og din overførselshistorik.

Du kan se de daglige salgsindtægter i kolonnen Salg i alt i afsnittet Overførselshistorik. Du kan se, hvor meget der er betalt til Shopify Capital i kolonnen Beløb.

Overfør restsaldoen

Når du har overført over 25 % af dit samlede forskud, kan du vælge at overføre restsaldoen som ét samlet beløb. Betalingen debiteres fra den samme erhvervsbankkonto, der er knyttet til din Shopify-konto.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Capital i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Overfør saldo.
  3. Gennemgå straks saldoen, der skal overføres. Hvis du er sikker på, at du vil overføre restsaldoens fulde beløb, skal du markere godkendelsesfeltet og klikke på Udlign saldo.

Det kan tage op til 3 arbejdsdage at behandle overførslen af det faste beløb. Alle almindelige overførsler standses under behandlingsperioden.

Du modtager en bekræftelsesmail, når overførslen af dit faste beløb er gennemført.