Kontantforskud til shopejere

Shopify Capital tilbyder finansiering til mindre virksomheder i form af kontantforskud til shopejere. Dette tilbydes til kvalificerede shopejere i Storbritannien.

Et kontantforskud til shopejere er et fast beløb, som du modtager fra Shopify Capital imod, at du sælger et fast beløb af din fremtidige salgsindtægt til Shopify Capital. Shopify Capital tilbyder finansiering på beløb mellem 250 og 375.000 GBP.

Shopify Capital kan f.eks. give dig et forskud på 5.000 GBP imod, at du sælger 5.650 GBP af din fremtidige salgsindtægt. Du får 5.000 GBP, og Shopify Capital får 10 % af din butiks daglige bruttoomsætning, indtil det samlede beløb på 5.650 GBP er betalt.

Hvis du er kvalificeret til at ansøge om et kontantforskud til shopejere, vil du modtage en mail fra Shopify Capital og se en besked på din Startside i Shopify-administratoren. Hvis din anmodning om et kontantforskud til shopejere bliver godkendt, vil du modtage pengene inden for to arbejdsdage.

Sådan virker det

Der er ingen deadline eller beregnet rentesats på dit kontantforskud til shopejere. Du betaler eller overfører betaling på en procentdel af din butiks daglige bruttoomsætning, indtil det samlede beløb er betalt tilbage. Beløbet til betaling afhænger af dit daglige salg.

Den daglige bruttoomsætning beregnes ud fra det antal ordrer i din butik, der markeres som betalt. De eneste ordrer, der ikke inkluderes i din betalingsoverførsel er testordrer, der afgives, mens Shopify Payments er i testtilstand. Shopify Capital begynder at debitere din erhvervsbankkonto baseret på din butiks daglige bruttoomsætning, to dage efter du har modtaget dit kontantforskud til shopejere.

Hvis du f.eks. sælger 15.000 GBP i fremtidige salgsindtægter til Shopify Capital med en betalingssats på 10 %, skal du betale 10 GBP på en dag, hvor du har haft en bruttoomsætning på 100 GBP.

Få mere at vide ved at læse vores Ordliste for Shopify Capital.

Krav til berettigelse

Din butik kan være kvalificeret til finansiering på forhånd, hvis den:

• ligger i Storbritannien.
  • sælger i GBP.
  • brug Shopify Payments.
  • har en lav risikoprofil og behandler en vis omsætning.

Hvis din butik opfylder disse krav, vil Shopify Capital gennemgå din butik for at vurdere, om den er kvalificeret til finansiering. Hvis din butik er kvalificeret til et kontantforskud til shopejere, vil du modtage en mail fra Shopify Capital og se en besked på din Startside i Shopify-administratoren. Hvis du ikke modtager en mail eller ser en besked fra Shopify Capital, er din butik ikke kvalificeret til et kontantforskud til shopejere på nuværende tidspunkt.

Anmod om et kontantforskud til shopejere.

Hvis du er kvalificeret til at ansøge om et kontantforskud til shopejere, kan du se dine finansieringsmuligheder og anmode et kontantforskud til shopejere direkte på siden Capital-tilbud i Shopify-administratoren.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Capital i din Shopify-administrator, og klik på Tilbud.

2. Klik på Anmod ud for den ønskede finansieringsmulighed.

3. Gennemgå din bank- og kontooplysninger, og klik derefter på Bekræft virksomhedsoplysninger og Bekræft kontooplysninger. Kontakt Shopify Support, hvis du skal opdatere disse oplysninger.

4. Klik på Bekræft og konfigurer direkte debitering.

5. Læs Vilkår og betingelser grundigt. Hvis du accepterer vilkårene og betingelserne, skal du klikke på Accept terms.

Bemærk: Nogle butikker skal ansøge om finansiering direkte på YouLend-websitet. Hvis du kan se Ansøg om finansiering via YouLend, skal du følge omdirigeringen til YouLends website for at fuldføre ansøgningen.

Det tager normalt én arbejdsdag at gennemgå ansøgninger om kontantforskud til shopejere. Du kan se statussen for din anmodning på siden Capital i Shopify-administratoren.

Hvis din ansøgning bliver godkendt, bør dit kontantforskud til shopejere blive sat ind på din erhvervsbankkonto inden for to arbejdsdage.

Ansøg om et kontantforskud til shopejere med YouLend

Nogle butikker skal ansøge om et kontantforskud til shopejere direkte på YouLend-websitet. Hvis du kan se Ansøg om finansiering via YouLend, skal du følge omdirigeringen til YouLends website for at fuldføre ansøgningen.

Du modtager en mail, når din ansøgning er blevet gennemgået. Hvis din ansøgning godkendes, kan du underskrive en DocuSign-aftale med YouLend og modtage dine penge.

Din ansøgning kræver, at du sender data om dine betalinger. Hvis du behandler betalinger ved hjælp af Shopify Payments, kan du eksportere betalingsoplysninger fra din Shopify-administrator ved at gå til Indstillinger > Betalingsudbydere > Se udbetalinger > Eksportér.

Hvis du behandler betalinger via en tredjepartsudbyder af betalingstjenester, skal du kontakte denne betalingsudbyder for at høre, hvordan du kan få oplysninger om dine betalingsdata. Hvis du har deaktiveret Shopify Payments, men skal bruge dele af din salgshistorik, kan du eksportere betalingstransaktioner fra din Shopify-administrator.

Når du har udfyldt ansøgningen om finansiering, skal du opdatere den bankkonto, du bruger til dine udbetalinger. Du modtager en mail fra YouLend med oplysninger om en ny personlig bankkonto, der er oprettet til dette formål. Dine udbetalinger sættes ind på denne konto. Når dine betalingsoverførsler er blevet fratrukket, sættes resten af din udbetaling ind på din private bankkonto.

Du kan administrere din ansøgning via YouLend-portalen. Send en mail til YouLend, hvis du har spørgsmål. Du kan også ringe til YouLend på +442039818709 eller 02039818709.

Anmod om et nyt kontantforskud til shopejere

Når du har modtaget et kontantforskud til shopejere, kan du vælge at anmode om et nyt kontantforskud til shopejere for at få yderligere økonomisk hjælp.

Hvis du er kvalificeret til at ansøge om et nyt kontantforskud til shopejere, vises de nye finansieringsmuligheder på siden Capital-tilbud i Shopify-administratoren.

Hold styr på dine overførsler af kontantforskud til shopejere

Når du har modtaget dit kontantforskud til shopejere, kan du følge restsaldoen for din samlede tilbagebetaling eller overføre betaling i din Shopify-administrator. Gå til Indstillinger > Capital.

På siden Capital kan du se følgende:

• Din restsaldo.
  • Det beløb, som du har betalt, hvor stor en procentdel af det samlede beløb, som du har betalt, og din overførselshistorik.

Du kan se de daglige salgsindtægter i kolonnen Salg i alt i afsnittet Overførselshistorik. Du kan se, hvor meget der er betalt til Shopify Capital i kolonnen Beløb.