Kontantforskud til shopejere

Hvis du er berettiget til et kontantforskud, vil du modtage en e-mail fra Shopify og en invitation til at sende din ansøgning under Shopify Capital i din Shopify-administrator. Derefter dirigeres du til YouLend, hvor du skal udfylde ansøgningen om dit kontantforskud.

Din ansøgning kræver, at du sender data om dine betalinger.

Du modtager en e-mail, når din ansøgning er blevet godkendt eller afvist. Hvis din ansøgning godkendes, kan du underskrive en DocuSign-aftale med YouLend og derefter modtage dine penge.

Anmod om et kontantforskud til shopejere fra Shopify Capital, som er drevet af YouLend

Hvis du modtager en e-mail fra Shopify, som angiver, at du er kvalificeret til et kontant forskud, kan du indsende anmodningen via din Shopify-administrator.

1. Gå til Indstillinger i din Shopify-administrator.

2. Klik på Shopify Capital.

3. Klik på Ansøg om finansiering via YouLend.

Du sendes videre til YouLend-websitet, hvor du skal udfylde din ansøgning.

Betalingsoplysninger

I forbindelse med ansøgningen til YouLend bliver du bedt om at sende dem dine betalingsoplysninger.

Hvis du behandler betalinger ved hjælp af Shopify Payments, kan du få eksportere betalingsoplysninger fra din Shopify-administrator ved at gå til Indstillinger > Betalingsudbydere > Se udbetalinger > Eksportér.

Hvis du behandler betalinger ved hjælp af en gateway fra tredjepart, skal du kontakte gatewayen for at finde ud af, hvordan du kan hente disse oplysninger.

Hvis du har deaktiveret Shopify Payments, men har brug for en del af din salgshistorik, kan du eksportere betalingstransaktioner fra din Shopify-administrator.

Opdatering af din bankkonto

Når du har udfyldt ansøgningen om finansiering, skal du opdatere den bankkonto, du brugte til dine udbetalinger. Du modtager en e-mail fra YouLend med oplysningerne om en ny personlig bankkonto, der er oprettet til dette formål.

Dine udbetalinger sættes ind på din YouLend-konto. Når dine betalingsoverførsler er blevet indsamlet, sættes den resterende udbetaling ind på din personlige bankkonto.

Administration af din finansiering

Du kan administrere din applikation via YouLend-portalen.

Hvis du har spørgsmål, kan du sende en e-mail til YouLend eller ringe til dem på +442039818709 eller 02039818709.