Fraud Filter -petossuodatin

Fraud Filter -sovelluksen avulla voit vähentää takaisinperintää suodattamalla ja estämällä potentiaalisesti vilpillisiä tilauksia. Sovellus voi joko varoittaa korkean riskin tilauksista tai peruuttaa ne kokonaan määrittämiesi sääntöjen perusteella.

Fraud Filter -sovellus voi auttaa suojaamaan yritystäsi monella eri tavalla:

• Se parantaa suojausta myös muuten kuin sisäänrakennetulla petosanalyysillä.
  • Sen avulla voit tarkastella mahdollisia riskialttiita tilauksia ennen maksun vastaanottamista ja jakelua.
  • Se rajoittaa kassalle maksu vain tiettyihin asiakkaisiin.
  • Se estää tiettyjä asiakkaita tekemästä tilauksia.
  • Se estää tietyiltä verkkosivustoilta siirtyneitä asiakkaat tekemästä tilauksia.
  • Se estää tiettyjä luottokorttibrändejä suorittamasta maksuja.
  • Se varoittaa sinua mahdollisesti vilpillisistä tilauksista tai peruuttaa tilaukset suoraan.

Jos maksu on suoritettu kolmannen osapuolen maksuntarjoajan kautta, maksua ei voida peruuttaa automaattisesti Fraud Filter -sovelluksen avulla.

Fraud Filter -sääntöjen määrittäminen

Fraud Filter -säännön määrittäminen:

1. Siirry Shopify adminissa Sovellukset-kohtaan.

2. Avaa sovellus napauttamalla Fraud Filter.

3. Klikkaa Lisää uusi suodatin.

4. Määritä sääntösi Uusi sääntö -sivun Säännöt-osiossa. Jokainen sääntö voi koostua yhdestä tai useammasta loogisesta säännöstä. Seuraavassa esimerkissä operaattorina on sisältää, joka estää kaikki tilaukset, jotka tehdään example.com-verkkotunnukseen liittyvistä sähköpostiosoitteista:

Sääntöesimerkki

5. Kun olet syöttänyt loogisen säännön, klikkaa Lisää sääntö.

6. Kirjoita Tiedot-osion Nimi-kenttään säännön nimi.

7. Valitse Toiminto-osiossa toiminto, jonka haluat sovelluksensa suorittavan, kun se tunnistaa tilauksen, joka täyttää säännön:

- Peruuta tilaukset - Sovellus peruuttaa tilauksen automaattisesti. - Varoitus - Sovelluksessa näkyy tilausta koskeva ilmoitus Shopify adminissa.

1. Valitse Vaihtoehdot-osiossa kaikki lisätoimenpiteet, jotka suoritetaan, kun sääntö täytyy. Yläpuolella olevassa esimerkissä säännöksi on asetettu tilauksen tuotteiden palauttaminen varastoon ja example.com-asiakkaalta saatujen rahojen palauttaminen.

2. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.

Fraud Filter -sovelluksen ilmoituksiin vastaaminen

Jos sääntö on määritetty varoittamaan tilauksista, Fraud Filter ilmoittaa sinulle tilaussivulla, että sinulla on tilaus, joka vastaa jotakin Fraud Filterin sääntöä:

Tilaussivun Fraud Filter -ilmoitus

Vaikka Shopifyn petosanalyysi ei varoittaisi mahdollisista petoksista, näet tilauksen riskianalyysiosiossa varoituksen siitä, että Fraud Filter -sovellus on havainnut mahdollisesti vilpillistä toimintaa, joka sisältää selviä merkkejä siitä, että tilaus käynnisti sovelluksen säännön:

Riskianalyysiosio

Asiakkaan näkökulmasta tilauksen käsittelyprosessi on normaali. Jos säännöksi on asetettu tilauksen peruuttaminen, tilaus hyväksytään, mutta peruutetaan sen jälkeen välittömästi. Kaikki Fraud Filter -sovelluksen peruuttamat tilaukset kirjataan sovelluksen Tilaukset -sivulle, jossa niitä voidaan tarvittaessa muokata. Tiettyjä tilauksia koskevat ilmoitukset näkyvät myös Shopify adminissa.

Fraud Filterin usein kysyttyä

• Voiko Fraud Filter estää petokset kokonaan?
  • Tietääkö asiakas, että hänen tilauksensa vastaa Fraud Filterin sääntöä?

Voiko Fraud Filter estää petokset kokonaan?

Ei. Fraud Filter ei pysty takaamaan sitä, että vilpilliset tilaukset voidaan estää kokonaan. Se ei pysty ennustamaan tilauksen vilpillisyyttä, ellei se vastaa tiettyä sovellukseen luotua sääntöä. Jos mahdollista, tarkista tilauksen petosanalyysi ennen sen jakelua.

Tietääkö asiakas, että hänen tilauksensa vastaa Fraud Filterin sääntöä?

Ei. Fraud Filter ei ilmoita asiakkaalle, että hänen tilauksensa näyttää vilpilliseltä. Tämän vuoksi olet etulyöntiasemassa, kun tarkastelet tilauksia, joissa on varoitus tai jotka on peruutettu Fraud Filteriin määritetyn säännön perusteella. Asiakas saattaa nähdä, että hänen korttinsa on hylätty, mikä voi johtaa siihen, että hän ottaa sinuun yhteyttä. Muista tarkastaa Fraud Filterin Tilaussivu tällaisessa tapauksessa.