Ratkaisuja yleisiin asiakas-CSV:n ongelmiin

Jos sinulla on kysyttävää asiakas-CSV-tiedoston lataamisesta, tarkista alla luetellut ratkaisut. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, tarkista luettelo tavanomaisista tuote-CSV-tiedostoon liittyvistä ongelmista tai ota yhteyttä Shopify-tukeen.

Voinko tuoda asiakastilejä aiemmasta verkkokaupastani uuteen Shopify-kauppaan?

Koska edelliseen verkkokauppaasi liitetyissä asiakastileissä käytettiin eri suojausta kuin Shopifyssa, et voi tuoda asiakkaidesi salasanoja. Asiakkaillesi luodaan paikkamerkki asiakas-CSV-tiedostoissa olevien sähköpostiosoitteiden perusteella. Asiakkaidesi on luotava uusi salasana Shopifyssa.

Jos tuot asiakasluettelon Shopify-kauppaasi, mutta et pyydä asiakkaitasi luomaan uusia salasanoja, luettelossa olevat asiakkaat eivät voi rekisteröidä tiliä kauppaasi tuodulla sähköpostiosoitteella. Shopifylla ei ole tarjota virallisesti tuettuja työkaluja, joilla voit lähettää joukkokutsuja asiakkaille uusien salasanojen luomiseksi Shopify-kauppaasi, mutta voit etsiä sopivan kolmannen osapuolen tarjoaman ratkaisun Shopify App Storesta.

Voinko tuoda aiemman verkkokauppani tilaus- ja kulutustiedot uuteen Shopify-kauppaani?

Et voi tuoda toisessa verkkokauppa-alustassa tehtyjen tilausten tietoja tai siellä olleiden asiakkaiden kulutustietoja Shopify-kauppaasi. Shopify seuraa vain Shopify-kaupan kautta tehtyjä tilauksia ja kulutustietoja.

Miksi saan "virheellinen maa tai provinssi" -virhekoodin?

Jokaiselle maalle, osavaltiolle ja provinssille on määritetty oma koodinsa. Jos osoite ei sisällä oikeita koodeja, se aiheuttaa virheen.

Maakoodit löydät täältä, osavaltiokoodit täältä ja provinssikoodit täältä.