Shopify Collective -sovelluksen asentaminen

Shopify Collectiven käyttö on ilmaista Yhdysvalloissa sijaitseville edellytykset täyttäville Shopify-kaupoille. Shopify Collective -sovelluksen voi asentaa eri tavoin:

• Klikkaa Hanki jälleenmyyjän sovellus Shopify Collective -kohdesivulla.
  • Hyväksy yhteyden muodostamisen kutsu toimittajalta, joka käyttää jo Shopify Collectivea.
  • Asenna Shopify Collective -sovellus Shopifyn sinulle lähettämästä suorasta kutsusta.

Ennen kuin asennat Shopify Collectiven, muista tarkistaa Shopify Collectiven käyttöä koskevat vaatimukset ja seikat.

Tee näin

1. Klikkaa Shopify Collective -palvelusta saamassasi sähköpostikutsussa Asenna Shopify Collective.
  2. Kirjaudu sisään Shopify-tilillesi.
  3. Valinnainen: jos sinulla on useita Shopify-kauppoja, valitse edellytykset täyttävä kauppa, johon haluat asentaa sovelluksen.
  4. Klikkaa Add app (Lisää sovellus) -valintaa.

Kun olet asentanut Shopify Collective -sovelluksen, voit kutsua toimittajan muodostamaan yhteyden yritykseesi Shopify Collective -palvelussa.