Installera appen Shopify Collective

Shopify Collective är gratis att använda för berättigade Shopify-butiker baserade i USA. Det finns några olika sätt att installera Shopify Collective-appen på:

• Klicka på Hämta återförsäljarappShopify Collectives startsida.
  • Acceptera en inbjudan om att ansluta från en leverantör som redan använder Shopify Collective.
  • Installera Shopify Collective-appen från en inbjudan som skickats till dig av Shopify.

Se till att granska krav och överväganden för användning av Shopify Collective innan du installerar Shopify Collective.

Steg

1. Klicka på Installera Shopify Collective i e-postmeddelandet som du får från Shopify Collective.
  2. Logga in på ditt Shopify-konto.
  3. Valfritt: Om du har flera Shopify-butiker väljer du den butik som du vill att appen ska installeras för.
  4. Klicka på Lägg till app.

När du har installerat appen Shopify Collective kan du bjuda in en leverantör att ansluta sig till ditt företag på Shopify Collective.