Leveransinställningar för Shopify Collective

Du kan konfigurera fraktkostnaderna som du debiterar dina kunder för ordrar som innehåller Shopify Collective-produkter. Din leverantör ställer in fraktkostnaden de debiterar dig för att skicka ordrarna till dina kunder.

Om du installerade Collective-appen innan den 3 april 2023 måste du ställa in en leveransprofil för produkter som du importerade med Shopify Collective.

Om du installerade Collective-appen efter den 3 april 2023 skapas en anpassad leveransprofil med din leverantörs fraktkostnader automatiskt när du importerar din första Shopify Collective-order från en leverantör.