Hitta produkter och leverantörer i Shopify Collective-appen

Du kan hitta nya produkter att sälja och leverantörer att arbeta med direkt i Shopify Collective-appen med hjälp av funktionen "Upptäck". När du hittar en leverantör som du är intresserad av kan du begära prissättning.

Upptäck nya produkter att sälja

När du letar efter produkter kan du se information som produktens beskrivning, detaljhandelspris och verifierat betyg, tillsammans med uppgifter om leverantören. Dessa inkluderar varumärkesbeskrivning, sociala länkar, plats, typisk marginal, genomsnittlig bedömning baserat på verifierade recensioner, samt var de levererar till och från och de relaterade fraktkostnaderna.

Du måste begära prissättning innan du kan få mer information om produkter, som marginaler och fraktkostnader. Detta kräver att du skickar ett meddelande till leverantören med en inbjudan att ansluta till dig på Shopify Collective. Din inbjudan innehåller information om ditt varumärke, till exempel dina varumärken och länkar till sociala medier. En leverantör får din inbjudan via e-post, och leverantören kan acceptera din inbjudan eller fortsätta konversationen via e-post. Vissa leverantörer kan komma att svara snabbare än andra.

När en leverantör har accepterat din inbjudan får du ett e-postmeddelande som bekräftar att ni är anslutna. Leverantören bör sedan dela sin prislista med dig. Läs mer om att bjuda in leverantörer att ansluta till Shopify Collective.

Steg:

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.

2. På sidan Appar och försäljningskanaler klickar du på Collective (Retailer).

3. Klicka på Öppna app.

4. Klicka på Upptäck i appen Collective (Retailer).

5. Klicka på en produkt som du vill se.

6. Granska produktens och leverantörens information, till exempel leveransinformation eller sociala medier-konton.

7. Klicka på Begär prisuppgifter.

8. Använd meddelandemallen för att presentera dig eller anpassa det med dina egna ord och klicka sedan på Skicka.