Finne produkter og leverandører i Shopify Collective-appen

Ved hjelp av funksjonen «Oppdag» i Shopify Collective-appen kan du finne nye produkter, du kan selge og nye leverandører du kan samarbeide med. Når du finner en leverandør du er interessert i, kan du be om priser.

Oppdag nye produkter du kan selge

Når du ser etter produkter, kan du se informasjon som produktbeskrivelse, utsalgspris og bekreftet vurdering, sammen med mer informasjon om leverandøren. Dette inkluderer merkevarebeskrivelse, koblinger til sosiale medier, plassering, typisk margin, gjennomsnittsvurdering basert på bekreftede anmeldelser, samt hvor de sender til eller fra, og de tilknyttede fraktprisene.

For å få mer informasjon om produkter, som margin og fraktomkostninger, må du be om priser. Dette krever at du sender en melding til leverandøren og inviterer dem til å knytte kontakt med deg på Shopify Collective. Invitasjonen inneholder informasjon om merkevaren, som merkevarematerialer og koblinger til sosiale medier. En leverandør mottar invitasjonen på e-post og kan godta invitasjonen eller fortsette samtalen på e-post. Noen leverandører kan svare raskere enn andre.

Når en leverandør har godtatt invitasjonen, mottar du en e-postmelding som bekrefter at dere har knyttet kontakt. Deretter vil de sannsynligvis dele prislisten sin med deg. Finn ut mer om å invitere leverandører til å knytte kontakt på Shopify Collective.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Collective (Retailer) fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Klikk på Discover fra Collective (forhandler)-appen.

5. Klikk på et produkt du vil vise.

6. Gå gjennom produktinformasjonen og leverandørens informasjon, som fraktinformasjon eller kontoer i sosiale medier.

7. Klikk på Be om priser.

8. Bruk den malbaserte meldingen til å introdusere deg selv, eller tilpass den med dine egne ord, og klikk på Send.