Teste Shopify Collective-salgskanalen og -appen

Når du har installert Shopify Collective i butikken kan du teste Shopify Collective-salgskanalen og -appen. For å teste Shopify Collective må du invitere en annen Shopify-butikk til å knytte kontakt med deg.

For å få en bedre forståelse av hvordan Shopify Collective fungerer og for å sikre at det oppfyller kundens forventninger kan gjøre minst én ende-til-ende-testbestilling. Du kan legge inn en testbestilling med en ekte transaksjon ved hjelp av Shopify Payments.

Trinn 1: Avgjør hvordan du vil knytte kontakt med en annen butikk

Du må bestemme deg for hvordan du vil knytte kontakt med en annen butikk. Du kan bruke en av følgende måter for å knytte kontakt med en annen butikk og teste Shopify Collective:

• invitere en Shopify-butikkeier du allerede kjenner
  • hvis du eier en annen Shopify-butikk kan du invitere den butikken til å knytte kontakt med den gjeldende butikken
  • opprett en ny Shopify-butikk med en gratis prøveperiode og inviter den til å knytte kontakt med den gjeldende butikken

Trinn 2: Oppfylle kravene for Shopify Collective

Før du inviterer en annen butikk til å knytte kontakt med butikken må du sikre at den andre butikken oppfyller følgende Shopify Collective-krav:

Trinn 3: Invitere en annen butikk til å knytte kontakt og installere Shopify Collective

Hvis du er en leverandør må du invitere en annen butikk som forhandler og installere Shopify Collective-appen i den andre butikken.

Hvis du er en forhandler må du invitere en annen butikk som leverandør og installere Shopify Collective-salgskanalen i den andre butikken.

Trinn 4: Legge inn en testbestilling

Når du har konfigurert en prisliste og importert leverandørens produkter til butikken kan du legge inn en testbestilling med en ekte transaksjon gjennom Shopify Payments.