Installere Shopify Collective-salgskanalen

Shopify Collective er gratis å bruke for kvalifiserte Shopify-butikker basert i USA. Det er noen ulike måter du kan installere Shopify Collective-salgskanalen på:

• Klikk på Få leverandørappenShopify Collective-målsiden.
  • Godta en invitasjon til å knytte kontakt, eller en forespørsel om priser, fra en forhandler som allerede bruker Shopify Collective.
  • Installer Shopify Collective-salgskanalen fra en direkteinvitasjon du har mottatt fra Shopify.

Før du installerer Shopify Collective må du gå gjennom krav og vurderinger for bruk av Shopify Collective.

Steg

1. Klikk på Installer Shopify Collective fra e-postinvitasjonen du mottar fra Shopify Collective.
  2. Logg på Shopify-kontoen din.
  3. Valgfritt: Hvis du har flere Shopify-butikker velger du butikken du ønsker å installere salgskanalen i.
  4. Klikk på Legg til salgskanal.

Når du har installert Shopify Collective-salgskanalen kan du invitere en forhandler til å knytte kontakt med bedriften din på Shopify Collective og opprette en prisliste.