Invitere forhandlere til å knytte kontakt i Shopify Collective-salgskanalen

Du kan invitere forhandlere som bruker Shopify til å knytte kontakt og begynne å selge produktene dine. Forhandlerne du inviterer må oppfylle visse krav. Når en forhandler godtar invitasjonen din om å knytte kontakt mottar du et e-postvarsel.

Forhandlere som allerede bruker Shopify Collective og har kontaktopplysningene dine kan invitere deg til å knytte kontakt.

Krav for å invitere forhandlere

En forhandler du inviterer til å knytte kontakt må oppfylle følgende krav:

• Forhandleren må ha en aktiv Shopify-butikk.
  • Forhandlerens butikk må ha Shopify Payments aktivert i butikken.
  • Forhandlerens virksomhet må være basert i USA.
  • Forhandlerens butikkvaluta må være USD.
  • Forhandlerens butikk må ha tjent minst 50 000 USD i løpet av de siste 12 månedene.

Inviter en forhandler til å knytte kontakt på Shopify Collective

For å invitere en forhandler til å knytte kontakt på Shopify Collective trenger du e-postadressen deres.

Når du har invitert en forhandler mottar de en e-postinvitasjon om å selge produktene dine, og blir bedt om å installere Shopify Collective-appen i sin Shopify-administrator.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Collective (Supplier) fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Forhandlere fra salgskanalen Collective (Leverandør).

5. Klikk på Inviter forhandler.

6. Angi forhandlerens kontaktopplysninger, som fornavn, etternavn og en e-postadresse.

7. Valgfritt: Legg til en merknad som vises i e-postinvitasjonen til forhandleren.

8. Klikk på Send.

Gå gjennom en invitasjon til å knytte kontakt fra en forhandler

Forhandlere som bruker Shopify Collective kan også invitere bedriften din til å knytte kontakt i Shopify Collective. Forhandlere må ha kontaktopplysningene dine for å invitere deg til å knytte kontakt.

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Collective (Supplier) fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Forhandlere fra salgskanalen Collective (Leverandør).

5. Gå til fanen Til gjennomgang.

6. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Godta invitasjon for å godta en invitasjon.
    • For å avslå en invitasjon, klikker du på Flere handlinger, og deretter på Avslå invitasjon.
    • For å sende en e-postmelding til forhandleren, klikker du på Flere handlinger, og deretter på Send en e-post til forhandleren.

Se kontaktene dine

Når en forhandler godtar invitasjonen din eller du godtar deres invitasjon blir de en av dine kontakter i Shopify Collective.

Du kan se en liste over eksisterende kontakter og følgende informasjon for hver kontakt:

• hvorvidt automatiske betalinger er aktivert med kontakten
  • kontakt siden
  • totalt antall bestillinger
  • gjennomsnittlig bestillingsverdi
  • totalomsetning

Du kan også klikke på en bestemt kontakt for å se følgende tilleggsinformasjon:

• totalt antall prislister tilknyttet en kontakt
  • totalt antall bestillinger
  • gjennomsnittlig bestillingsverdi
  • totalomsetning
  • en liste over prislistene du deler med kontakten

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Collective (Supplier) fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Forhandlere fra salgskanalen Collective (Leverandør).

5. Gå til fanen Tilkoblet og se viktige datapunkter knyttet til kontaktene dine.

6. Valgfritt: For å se mer informasjon om en bestemt kontakt kan du klikke på kontakten.