Invitere forhandlere til å knytte kontakt i Shopify Collective-salgskanalen

Du kan invitere forhandlere som bruker Shopify til å knytte kontakt og begynne å selge produktene dine. Forhandlerne du inviterer må oppfylle visse krav. Når en forhandler godtar invitasjonen din om å knytte kontakt mottar du et e-postvarsel.

Forhandlere som allerede bruker Shopify Collective og har kontaktopplysningene dine kan invitere deg til å knytte kontakt.

Krav for å invitere forhandlere

En forhandler du inviterer til å knytte kontakt må oppfylle følgende krav:

• Forhandleren må ha en aktiv Shopify-butikk.
  • Forhandlerens butikk må ha Shopify Payments aktivert i butikken.
  • Forhandlerens virksomhet må være basert i USA.
  • Forhandlerens butikkvaluta må være USD.
  • Forhandlerens butikk må ha tjent minst 50 000 USD i løpet av de siste 12 månedene.

Inviter en forhandler til å knytte kontakt på Shopify Collective

For å invitere en forhandler til å knytte kontakt på Shopify Collective trenger du e-postadressen deres.

Når du har invitert en forhandler, mottar de en e-postmelding med en invitasjon til å knytte kontakt med deg og begynne å selge produktene dine. De blir bedt om å installere Shopify Collective-appen i Shopify-administrator for å godta invitasjonen, og når de har gjort dette, får de øyeblikkelig tilgang til å importere produkter du har delt i invitasjonen.

Trinn:

1. Klikk på Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Klikk Collective (Supplier) fra siden Apper og salgskanaler.
  3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Forhandlere fra salgskanalen Collective (Leverandør).

5. Klikk på Inviter forhandler.

6. Angi forhandlerens e-postadresse.

7. Legg ved én eller flere av de aktive prislistene dine.

8. Legg til en personlig merknad som vises i e-postinvitasjonen til forhandleren.

9. Klikk på Send.

Gå gjennom en invitasjon til å knytte kontakt fra en forhandler

Forhandlere som bruker Shopify Collective kan også invitere bedriften din til å knytte kontakt i Shopify Collective. Forhandlere må ha kontaktopplysningene dine for å invitere deg til å knytte kontakt.

Trinn:

1. Klikk på Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Klikk Collective (Supplier) fra siden Apper og salgskanaler.
  3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Forhandlere fra salgskanalen Collective (Leverandør).

5. Gå til fanen Til gjennomgang.

6. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Godta invitasjon eller Avslå invitasjon for å godta eller avslå en invitasjon.
    • Se forhandlerens kontaktpunkter, som kan inkludere e-postadresse, telefonnummer og nettbutikk.

Se kontaktene dine

Når en forhandler godtar invitasjonen din eller du godtar deres invitasjon blir de en av dine kontakter i Shopify Collective.

Du kan se en liste over eksisterende forhandlere, og følgende informasjon om hver forhandler:

• hvorvidt automatiske betalinger er aktivert eller deaktivert for forhandleren
  • datoen dere knyttet kontakt
  • antall produkter de har importert, av produktene du har gjort tilgjengelige gjennom prislister
  • totalt antall bestillinger
  • gjennomsnittlig bestillingsverdi
  • totalomsetning

Du kan også klikke på en bestemt butikk for å se følgende tilleggsinformasjon:

• hvorvidt automatiske betalinger er aktivert eller deaktivert for forhandleren
  • antall prislister tilordnet forhandleren
  • totalt antall bestillinger
  • gjennomsnittlig bestillingsverdi
  • totalomsetning
  • de spesifikke prislistene som er tilordnet, inkludert antall produkter og tilhørende marginer

Trinn:

1. Klikk på Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Klikk Collective (Supplier) fra siden Apper og salgskanaler.
  3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Forhandlere fra salgskanalen Collective (Leverandør).

5. Gå til fanen Tilkoblet og se de viktigste datapunktene for butikkene dine.

6. Valgfritt: Klikk på navnet for å se mer informasjon om en bestemt forhandler.