Sådan inviterer du forhandlere til at oprette forbindelse på Shopify Collective-salgskanalen

Du kan invitere forhandlere, der bruger Shopify, til at oprette forbindelse og begynde at sælge dine produkter. De forhandlere, du inviterer, skal opfylde nogle specifikke krav. Når en forhandler accepterer din invitation om at oprette forbindelse, vil du modtage en mailnotifikation.

Forhandlere, der allerede bruger Shopify Collective og har dine kontaktoplysninger, kan invitere dig til at oprette forbindelse.

Krav til invitation af forhandlere

En forhandler, du inviterer til at oprette forbindelse, skal opfylde følgende krav:

• En forhandler skal have en aktiv Shopify-butik.
  • En forhandler skal have aktiveret Shopify Payments i sin butik.
  • Forhandlerens virksomhed skal være baseret i USA eller Canada.
  • Forhandlerens butiksvaluta skal være USD.
  • Forhandlerens butik fremstillede mindst 50.000 USD i de seneste 12 måneder.

Inviter en forhandler til at oprette forbindelse på Shopify Collective

Hvis du vil invitere en forhandler til at oprette forbindelse på Shopify Collective, skal du have vedkommendes mailadresse.

Når du har inviteret en detailhandler, modtager vedkommende en mail med en invitation til at få kontakt til dig og begynde at sælge dine produkter. Detailhandleren bliver bedt om at installere Shopify Collective-appen i deres Shopify-administrator for at acceptere din invitation, og når vedkommende har gjort det, har vedkommende øjeblikkelig adgang til at importere alle de produkter, du har delt i invitationen.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Collective (Supplier)Apps- og salgskanalsiden.
  3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Forhandlere fra salgskanalen Collective (Supplier).

5. Klik på Inviter forhandler.

6. Angiv detailhandlerens mailadresse.

7. Vedhæft en eller flere af dine aktive prislister.

8. Tilføj en personlig bemærkning, der vises i invitationsmailen, til din detailhandler.

9. Klik på Send.

Gennemgå en invitation om at oprette forbindelse fra en forhandlerbutik

Forhandlere, der bruger Shopify Collective, kan også invitere din virksomhed til at oprette forbindelse på Shopify Collective. Forhandlere skal have dine kontaktoplysninger for at kunne invitere dig til at oprette forbindelse.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Collective (Supplier)Apps- og salgskanalsiden.
  3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Forhandlere fra salgskanalen Collective (Supplier).

5. Gå til fanen Til gennemgang.

6. Gør et af følgende:

• Hvis du vil acceptere eller afvise en invitation, skal du klikke på den og derefter klikke på Acceptér invitation eller Afvis invitation.
    • Se detailhandlerens kontaktpunkter, som kan omfatte mail, telefon og webshop.

Se dine forbindelser

Når en forhandler har accepteret din invitation, eller du har accepteret vedkommendes invitation, bliver denne en af dine forbindelser i Shopify Collective.

Du kan se en liste over dine eksisterende detailhandlere og følgende oplysninger for hver enkelt detailhandler:

• hvorvidt automatiske betalinger er aktiveret eller deaktiveret for den pågældende detailhandler
  • den dato, hvor I oprettede kontakt
  • antal produkter, vedkommende har importeret af dem, du har gjort tilgængelige via dine prislister
  • ordrer i alt
  • gennemsnitlig ordreværdi
  • samlet salg

Du kan også klikke på en specifik detailhandler for at se følgende yderligere oplysninger:

• hvorvidt automatiske betalinger er aktiveret eller deaktiveret for den pågældende detailhandler
  • antallet af prislister, der er tilknyttet detailhandleren
  • ordrer i alt
  • gennemsnitlig ordreværdi
  • samlet salg
  • de specifikke prislister, der er tilknyttet, herunder produktantal og tilknyttede margener

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Collective (Supplier)Apps- og salgskanalsiden.
  3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Forhandlere fra salgskanalen Collective (Supplier).

5. Gå til fanen Forbundet, og gennemse primære datapunkter, der er relateret til dine detailhandlere.

6. Valgfrit: Klik på detailhandlerens navn, hvis du vil se yderligere oplysninger om en bestemt detailhandler.