Bliv opdaget af forhandlere på Shopify Collective-salgskanalen

Kvalificerede detailhandlere, der bruger Shopify Collective, og som har et salg på over 50.000 USD, kan søge efter produkter, de vil sælge, og invitere leverandører til at kontakte dem. Du kan vise dine produkter og brandoplysninger til disse detailhandlere, så du nemmere kan blive opdaget og skabe nye kontakter. Hvis du vil gøre dette, skal du opfylde nogle specifikke krav og aktivere synlighedsfunktionen i Shopify Collective-salgskanalen.

Du kan også oprette en Shopify Collective-henvisningsside og føje den til dit butikslayout. Dette opfordrer detailhandlere, som er interesseret i at sælge dine produkter, til at installere Shopify Collective, så de derefter kan anmode om at få kontakt til dig.

Krav til brug af synlighed i Shopify Collective

Du skal opfylde følgende krav for at kunne bruge synlighed i Shopify Collective:

Aktivér synlighed på Shopify Collective

Din butik kan findes af forhandlere, der bruger Shopify Collective. Synlighedsfunktionen aktiveres automatisk for alle kvalificerede leverandører. Når synlighedsfunktionen er aktiv, vil forhandlere se dine produkter og dit brand, når de bruger Collective til at søge efter nye ting at sælge.

Forhandlere kan finde og se dine produkter, din brandprofil og dine brandaktiver. De kan også se bekræftede bedømmelser for individuelle produkter, fra én til fem stjerner, sammen med dit brands gennemsnitlige bedømmelse. Disse er baseret på bekræftede kundeanmeldelser, der er indsamlet på Shop, og anmeldelser fra partnerappsene Loox, Okendo, Judge.me, Yotpo og Stamped.io. Et vigtigt punkt er, at forhandlere fra deres søgefunktion også kan invitere dig til at knytte din virksomhed til deres på Shopify Collective.

Du kan se, om synlighedsfunktionen er aktiveret i din butik.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Collective (Supplier)Apps- og salgskanalsiden.
  3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Indstillinger fra salgskanalen Collective (Supplier).

5. Klik på Slå til i afsnittet Synlighed.

6. Valgfrit: Vælg Modtag invitationer fra forhandlere (anbefalet), hvis du vil modtage e-mailnotifikationer fra forhandlere, der ønsker at oprette forbindelse.

Sådan administrerer du synlighed på Shopify Collective

Du kan deaktivere invitationsmails fra detailhandlere, deaktivere din produktmargin eller deaktivere synlighedsfunktionen helt.

Deaktiver invitationsmails fra forhandlere

Hvis du vil kunne findes af detailhandlere, men ikke ønsker at modtage invitationsmails, kan du deaktivere disse notifikationer. Du vil stadig modtage anmodninger om at oprette kontakt under Detailhandlere > Til gennemgang i Shopify Collective-salgskanalen.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Collective (Supplier)Apps- og salgskanalsiden.
  3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Indstillinger fra salgskanalen Collective (Supplier).

5. Fjern markeringen af Modtag invitationer fra forhandlere (anbefalet) i afsnittet Synlighed.

Slå margin fra

Detailhandlere, som finder og ser dine produkter ved hjælp af synlighedsfunktionen i Collective-appen, vil se den margin, som du normalt tilbyder butikker, der sælger dine produkter.

Den viste procent eller det viste procentinterval baseres på den laveste og højeste margin, du har angivet på tværs af dine “aktive” prislister. Prislister med status som kladde inkluderes ikke i den margin, der vises til detailhandlere. Detailhandlere er normalt mere tilbøjelige til at tage kontakt til brands, hvor de kan se den margin, der normalt tilbydes.

Du kan vælge at deaktivere denne funktion for at skjule din margin for alle detailhandlere.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Collective (Supplier)Apps- og salgskanalsiden.
  3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Indstillinger fra salgskanalen Collective (Supplier).

5. Fjern markeringen af Vis dit margininterval til detailhandlere (anbefales) i afsnittet Synlighed.

Deaktiver synlighed på Shopify Collective

Hvis du ikke længere ønsker at kunne findes af forhandlere på Shopify Collective, kan du deaktivere synlighedsfunktionen.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Collective (Supplier)Apps- og salgskanalsiden.
  3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Indstillinger fra salgskanalen Collective (Supplier).

5. Klik på Slå fra i afsnittet Synlighed.

Sådan tilføjer og administrerer du din Shopify Collective-henvisningsside

En henvisningsside er en side, der automatisk genereres af Shopify Collective, og som du kan føje til din butiksfacade. Du kan ikke tilpasse eller redigere denne side, men siden passer til brandingen af temaet i din webshop. En henvisningsside kan hjælpe dig med hurtigere at finde nye forhandlere at samarbejde med på Shopify Collective.

Forhandlere, der besøger din henvisningsside, kan få mere at vide om Shopify Collective, og hvordan det fungerer. Kvalificerede forhandlere kan også installere Shopify Collective-appen i deres butikker og begynde at samarbejde med din virksomhed.

Føj Shopify Collective-henvisningssiden til din butik

Du kan oprette og føje Shopify Collective-henvisningssiden til din butiks sidehoved eller sidefod. Du kan også se en forhåndsvisning af din henvisningsside, inden du føjer den til din butik.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Collective (Supplier)Apps- og salgskanalsiden.
  3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Indstillinger fra salgskanalen Collective (Supplier).

5. Valgfrit: Klik på Forhåndsvisning af henvisningsside for at se en forhåndsvisning af din henvisningsside.

6. Klik på Opret henvisningsside i afsnittet Henvisninger.

7. Klik på Kopiér link.

8. Gør følgende for at føje henvisningssiden til din butik:

1. Klik på Føj til navigation.
    2. Klik på Hovedmenu i afsnittet Menuer for at føje siden til butikkens sidehoved, eller klik på Sidefodsmenu for at føje siden til butikkens sidefod.
    3. Klik på Tilføj menupunkt.
    4. Angiv et navn til menupunktet i feltet Navn, som f.eks. Partnerskaber.
    5. Indsæt linket til henvisningssiden i feltet Link, og klik derefter på Tilføj.
  9. Klik på Gem.

Når du har tilføjet din henvisningsside, skal du gå til din webshop og kontrollere, at henvisningssiden vises korrekt.

Fjern Shopify Collective-henvisningssiden

Hvis du ikke længere vil vise Shopify Collective-henvisningssiden i din butik, kan du fjerne siden.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på Collective (Supplier)Apps- og salgskanalsiden.
  3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Indstillinger fra salgskanalen Collective (Supplier).

5. Klik på Fjern side i afsnittet Henvisninger.

6. Klik på Fjern henvisningsside.

7. Hvis du har føjet henvisningssiden til din butiksmenu, skal du gøre følgende for at fjerne den:

1. Gå til Webshop > Navigation.
    2. Klik på Hovedmenu i afsnittet Menuer
    3. Find navnet på menupunktet, og klik derefter på Slet.
    4. Klik på Fjern.
  8. Klik på Gem.