Löydetyksi tuleminen jälleenmyyjien toimesta Shopify Collective -myyntikanavassa

Shopify Collectivea käyttävät, edellytykset täyttävät jälleenmyyjät, joiden myynti on yli 50 000 dollaria, voivat hakea myytäviä tuotteita ja kutsua toimittajia muodostamaan yhteyden. Voit esitellä tuotteita ja bränditietoja näille jälleenmyyjille, minkä ansiosta sinut on helpompi löytää ja voit muodostaa uusia yhteyksiä. Tätä varten sinun on täytettävä tietyt vaatimukset ja aktivoitava Shopify Collective -myyntikanavan näkyvyystoiminto.

Voit myös luoda Shopify Collective -suositussivun ja lisätä sen myyntipaikkaan. Se ohjaa tuotteidesi myymisestä kiinnostuneet jälleenmyyjät asentamaan Shopify Collectiven, jotta he voivat pyytää yhteyden muodostamista sinuun.

Shopify Collectiven näkyvyystoiminnon käytön vaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta voit käyttää Shopify Collectiven näkyvyystoimintoa:

• Kauppaasi on oltava asennettuna Shop-myyntikanava.
  • Kauppasi on täytettävä Shop-ohjeet kauppiaille.
  • Kauppasi on täytynyt tuottaa vähintään 50 000 USD viimeisten 12 kuukauden aikana.
  • Sinulla on oltava korkea vastausprosentti saamiisi jälleenmyyjien kutsuihin.

Näkyvyystoiminnon aktivoiminen Shopify Collectivessa

Shopify Collectivea käyttävät jälleenmyyjät voivat löytää kauppasi. Näkyvyystoiminto aktivoidaan automaattisesti kaikille ehdot täyttäville toimittajille. Kun näkyvyystoiminto on aktiivinen, jälleenmyyjät näkevät tuotteesi ja brändisi käyttäessään Collectivea uusien myytävien tuotteiden hakemiseen.

Jälleenmyyjät voivat hakea ja tarkastella tuotteitasi, brändiprofiiliasi ja brändiaineistoasi. He voivat myös nähdä yksittäisten tuotteiden vahvistetut arviot (yhdestä viiteen tähteä) yhdessä brändisi keskiarvon kanssa. Nämä perustuvat vahvistettujen asiakkaiden antamiin arvosteluihin, jotka on kerätty Shopin avulla, sekä kumppanisovelluksista saatuihin arvosteluihin. Kumppanisovelluksia ovat Loox, Okendo, Judge.me, Yotpo ja Stamped.io. Tärkeää on, että myös jälleenmyyjät voivat lähettää yhteyspyynnön sinulle yhteyden muodostamiseksi yritystenne välille Shopify Collectivessa.

Voit tarkistaa, onko löytämistoiminto aktivoitu kaupassasi.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Collective (Supplier).

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Collective (Supplier) -myyntikanavasta Asetukset.

5. Klikkaa Näkyvyys-osiossa Ota käyttöön.

6. Valinnainen: jos haluat vastaanottaa sähköposti-ilmoituksia jälleenmyyjiltä, jotka haluavat muodostaa yhteyden, valitse Vastaanota kutsuja jälleenmyyjiltä (suositeltu).

Shopify Collectiven näkyvyystoiminnon hallinta

Voit poistaa jälleenmyyjien sähköpostikutsut käytöstä, poistaa tuotemarginaalin käytöstä tai deaktivoida näkyvyystoiminnon kokonaan.

Jälleenmyyjien sähköpostikutsujen poistaminen käytöstä

Jos haluat, että jälleenmyyjät voivat löytää sinut, mutta et halua saada näkyvyyskutsuja sähköpostitse, voit poistaa kyseiset ilmoitukset käytöstä. Saat edelleen yhteyspyyntöjä Shopify Collective ‑myyntikanavan kohdasta Jälleenmyyjät > Tarkastettavaksi.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Collective (Supplier).

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Collective (Supplier) -myyntikanavasta Asetukset.

5. Poista Näkyvyys-osiossa valinta kohdasta Vastaanota kutsuja jälleenmyyjiltä (suositeltu).

Marginaalin poistaminen käytöstä

Jälleenmyyjät, jotka etsivät ja katselevat tuotteitasi Collective-sovelluksen näkyvyystoiminnolla, näkevät marginaalin, jonka tyypillisesti tarjoat tuotteitasi myyville kaupoille.

Näytettävä prosenttimäärä tai prosenttialue perustuu pienimpään ja suurimpaan marginaaliin, jotka olet määrittänyt ”aktiivisille” hinnastoille. Luonnokseksi asetettuja hinnastoja ei sisällytetä jälleenmyyjille näytettävään marginaaliin. Jälleenmyyjät pyytävät todennäköisemmin yhteyden muodostamista brändeihin, kun he näkevät tyypillisesti tarjottavan marginaalin.

Voit poistaa tämän ominaisuuden käytöstä, jos haluat piilottaa marginaalin kaikilta jälleenmyyjiltä.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Collective (Supplier).

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Collective (Supplier) -myyntikanavasta Asetukset.

5. Poista Näkyvyys-osiossa valinta kohdasta Näytä marginaali jälleenmyyjille (suositeltu).

Näkyvyystoiminnon deaktivoiminen Shopify Collectivessa

Jos haluat, että vähittäiskauppiaat eivät voi enää löytää sinua Shopify Collectivessa, voit poistaa ominaisuuden käytöstä.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Collective (Supplier).

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Collective (Supplier) -myyntikanavasta Asetukset.

5. Klikkaa Näkyvyys-osiossa Poista käytöstä.

Shopify Collective ‑suositussivun lisääminen ja hallinta

Suositussivu on automaattisesti luotu Shopify Collective ‑sivu, jonka voit lisätä myyntipaikkaasi. Et voi räätälöidä tai muokata tätä sivua, mutta sivu on brändätty verkkokauppasi brändin mukaan. Suositussivu auttaa sinua löytämään nopeammin uusia vähittäiskauppiaita, jotka voivat tehdä yhteistyötä kanssasi Shopify Collectiven kautta.

Vähittäiskauppiaat, jotka vierailevat suositussivullasi, voivat lukea lisää Shopify Collectivesta ja sen toiminnasta. Ehdot täyttävät vähittäiskauppiaat voivat myös asentaa Shopify Collective ‑sovelluksen kauppaansa ja aloittaa yhteistyön yrityksesi kanssa.

Shopify Collective -suositussivun lisääminen kauppaasi

Voit luoda ja lisätä Shopify Collective ‑suositussivun kaupan ylä- tai alatunnisteeseen. Voit myös esikatsella suositussivua, ennen kuin lisäät sen kauppaan.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Collective (Supplier).

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Collective (Supplier) -myyntikanavasta Asetukset.

5. Valinnainen: Esikatsele suositussivua klikkaamalla Esikatsele suositussivua.

6. Klikkaa Suositukset-osiossa Luo suositussivu.

7. Klikkaa Kopioi linkki.

8. Voit lisätä suositussivun kauppaasi seuraavasti:

1. Klikkaa Lisää navigointivalikkoon.
    2. Klikkaa Valikko-osiosta Päävalikko lisätäksesi sivun kauppasi ylätunnisteeseen tai klikkaa Alatunnistevalikko lisätäksesi sivun kaupan alatunnisteeseen.
    3. Klikkaa Lisää valikkokohta.
    4. Kirjoita Nimi-kenttään valikkokohdan nimi, kuten Kumppanit.
    5. Liitä Linkki-kenttään suositussivun linkki ja klikkaa sitten Lisää.
  9. Klikkaa Tallenna.

Kun olet lisännyt suositussivun, siirry verkkokauppaan ja varmista, että suositussivu näkyy oikein.

Shopify Collective ‑suositussivun poistaminen

Jos et enää halua näyttää Shopify Collective ‑suositussivua kaupassasi, voit poistaa suositussivun.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Collective (Supplier).

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Collective (Supplier) -myyntikanavasta Asetukset.

5. Klikkaa Suositukset-osiosta Poista sivu.

6. Klikkaa Poista suositussivu.

7. Jos lisäsit suositussivun kauppasi valikkoon, poista se seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Verkkokauppa > Navigointi.
    2. Klikkaa Valikot-kohdasta Päävalikko
    3. Etsi valikkokohdan nimi ja klikkaa sitten Poista.
    4. Klikkaa Poista.
  8. Klikkaa Tallenna.