Vähittäismyyjien poistaminen Shopify Collective -myyntikanavasta

Voit poistaa vähittäismyyjän Shopify Collective -myyntikanavasta, jos päätät lopettaa kumppanuuden. Kun poistat vähittäismyyjän, se saa sähköpostilla ilmoituksen siitä, että kauppoja ei ole enää yhdistetty.

Ennen kuin poistat yhteyden, ota yhteyttä vähittäismyyjään, jotta voitte keskustella jaeltujen tilausten maksamattomista maksuista ja sopia jakelemattomien tilausten käsittelystä.

Tärkeää huomioitavaa ennen vähittäismyyjien poistamista

Ennen kuin poistat vähittäismyyjän Shopify Collective -myyntikanavasta, tarkista seuraavat seikat:

• Vähittäismyyjän poistaminen katkaisee välittömästi Shopify-kauppojen välisen yhteyden. Sille ilmoitetaan sähköpostitse.
  • Vähittäismyyjän Shopify-kaupassa on asetettu 0 kaikkien niiden tuotteiden varastoksi, jotka se on tuonut sinulta.
  • Ota yhteyttä vähittäismyyjään koskien tilauksia, joita ei ole vielä jaeltu, tai voit myös peruuttaa ne ylläpitäjän kautta.
  • Tilausten synkronointi loppuu muutaman minuutin kuluttua vähittäismyyjän poistamisesta, ja jos tilauksiin on lisätty seurantanumerot, myös ne jäävät synkronoimatta.
  • Jaeltujen tilausten maksuja ei muuteta, ja hyvityksiä voidaan edelleen käsitellä.

Maksun saaminen kumppanuuden päätyttyä

Uusia tilauksia ei voida luoda poistettua vähittäismyyjää käyttäen, mutta olemassa voi edelleen olla nykyisiä tilauksia, joita et ole vielä maksanut. Se, miten saat maksun näistä tilauksista, riippuu Shopify Collective -myyntikanavan maksuasetuksistasi ja vähittäismyyjän kanssa tekemästäsi yksilöllisestä järjestelystä.

Jos automaattiset maksut on otettu käyttöön

Jos käytät automaattisia maksuja vähittäismyyjän kanssa, poistettuasi sen yhteyden jatkat jakelemiesi tilausten maksujen saamista siltä automaattisesti.

Jakelemattomia tilauksia, joilla jatkat vähittäismyyjän poistamisen jälkeen, ei makseta automaattisesti. Muista sopia manuaalisesta maksutavasta ja ehdoista vähittäismyyjän kanssa ennen jakelemattomien tilausten toimitusta.

Jos automaattiset maksut on poistettu käytöstä

Jos et käytä automaattisia maksuja vähittäismyyjän kanssa, poistettuasi sen yhteyden jatka kaikkien aiemmin jaeltujen tilausten maksujen perimistä siltä manuaalisesti. Tätä ei tehdä automaattisesti. Manuaalinen maksujen periminen koskee myös kaikkia jakelemattomia tilauksia, jotka sovit toimittavasi kumppanuuden päätyttyä Collectivessa.

Vähittäismyyjän poistaminen

Jos haluat lopettaa kumppanuuden Shopify Collectivessa, voit poistaa vähittäismyyjän yhteyksistäsi.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Collective (Supplier).

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Collective (Supplier) -myyntikanavasta Jälleenmyyjät.

5. Valitse poistettava vähittäismyyjä Yhdistetty-välilehdeltä.

6. Klikkaa Poista vähittäismyyjä ja sitten Poista.