Sådan sletter du detailhandlere i Shopify Collective-salgskanalen

Du kan slette en detailhandler fra din Shopify Collective-salgskanal, hvis du beslutter dig for at afslutte jeres partnerskab. Når du sletter en detailhandler, underrettes vedkommende via mail om, at jeres butikker ikke længere er tilknyttede.

Inden du sletter tilknytningen, skal du kontakte detailhandleren for at drøfte eventuelle udestående betalinger for klargjorte ordrer, og aftale, hvordan I håndterer ikke-klargjorte ordrer.

Vigtige overvejelser, før du sletter detailhandlere

Gennemgå følgende overvejelser, før du sletter en detailhandler fra din Shopify Collective-salgskanal:

  • Hvis du sletter en detailhandler, afbrydes kontakten mellem jeres Shopify-butikker øjeblikkeligt. Vedkommende underrettes via mail.
  • I detailhandlerens Shopify-butik angives lagerbeholdningen for alle de produkter, vedkommende har importeret fra dig, til 0.
  • Du bør kontakte detailhandleren for at diskutere ikke-klargjorte ordrer. Du kan også annullere dem i din administrator.
  • Ordresynkronisering stoppes, inden for nogle få minutter efter du har slettet en detailhandler. Hvis der er føjet trackingnumre til ordrerne, synkroniseres disse heller ikke.
  • Betalinger for klargjorte ordrer påvirkes ikke, og refusioner kan stadig behandles.

Sådan modtager du betaling, når et partnerskab er slut

Der kan ikke oprettes nye ordrer med en slettet detailhandler, men der kan stadig være eksisterende ordrer, som du ikke er blevet betalt for endnu. Hvordan du modtager betaling for disse ordrer, afhænger af dine betalingsindstillinger i Shopify Collective-salgskanalen og den individuelle aftale, du har med detailhandleren.

Hvis automatiske betalinger er slået til

Hvis du bruger automatiske betalinger med detailhandleren, vil du, når du har slettet vedkommende som en tilknytning, fortsat modtage betaling automatisk fra vedkommende for ordrer, du har klargjort.

Alle ikke-klargjorte ordrer, du fortsætter med, når detailhandleren er slettet, betales ikke automatisk. Inden du afsender ikke-klargjorte ordrer, skal du sørge for at blive enige med detailhandleren om en manuel betalingsmetode og betalingsvilkår.

Hvis automatiske betalinger er slået fra

Hvis du ikke bruger automatiske betalinger med detailhandleren, skal du fortsætte med at opkræve betalinger fra detailhandleren manuelt for alle tidligere klargjorte ordrer, når du har slettet vedkommende som en tilknytning. Dette sker ikke automatisk. Manuel opkrævning af betaling vil også gælde for alle ikke-klargjorte ordrer, som du accepterer at afsende, når jeres partnerskab i Collective er slut.

Slet en detailhandler

Hvis du vil afslutte et partnerskab i Shopify Collective, kan du slette detailhandleren i dine tilknytninger.

Trin:

  1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify Admin.

  2. Klik på Collective (Supplier)Apps- og salgskanalsiden.

  3. Klik på Åbn salgskanal.

  4. Klik på Forhandlere fra salgskanalen Collective (Supplier).

  5. Vælg den detailhandler, du vil slette, på fanen Forbundet.

  6. Klik på Slet detailhandler og derefter Slet.

Er du klar til at begynde at sælge med Shopify?

Prøv det gratis