Sådan installerer du Shopify Collective-salgskanalen

Shopify Collective er gratis at bruge for kvalificerede Shopify-butikker, der er baseret i USA. Der er et par forskellige måder at installere salgskanalen Shopify Collective på:

• Klik på Hent leverandør-appShopify Collective-landingssiden.
  • Acceptér en invitation om at oprette forbindelse til eller en anmodning om priser fra en forhandler, der allerede bruger Shopify Collective.
  • Installer salgskanalen Shopify Collective fra en direkte invitation sendt til dig af Shopify.

Sørg for at gennemgå krav og overvejelser i forbindelse med brug af Shopify Collective, inden du installerer Shopify Collective.

Trin

1. Klik på Installer Shopify Collective i den invitationsmail, du har modtaget fra Shopify Collective.
  2. Log ind på din Shopify-konto.
  3. Valgfrit: Hvis du har flere Shopify-butikker, skal du vælge den butik, hvor du vil installere salgskanalen.
  4. Klik på Tilføj salgskanal.

Når du har installeret Shopify Collective-salgskanalen, kan du invitere en forhandler til at oprette forbindelse til din virksomhed på Shopify Collective og oprette en prisliste.