Test af Shopify Collective-salgskanal og app

Når du har installeret Shopify Collective i din butik, kan du teste Shopify Collective-salgskanalen og appen. Hvis du vil teste Shopify Collective, skal du invitere en anden Shopify-butik for at få kontakt til dig.

Du kan opnå en bedre forståelse af, hvordan Shopify Collective fungerer, og sikre, at det opfylder dine kunders forventninger, ved at udføre mindst én end-to-end-testordre. Du kan afgive en testordre med en virkelig transaktion ved hjælp af Shopify Payments.

Trin 1: Beslut dig for, hvordan du opretter forbindelse til en anden butik

Du skal beslutte, hvordan du vil knyttes til en anden butik. Du kan bruge én af følgende måder til at få forbindelse til en anden butik på for at teste Shopify Collective:

• inviter en Shopify-butiksejer, du allerede kender
  • hvis du ejer en anden Shopify-butik, kan du invitere denne butik til at skabe kontakt til din aktuelle butik
  • opret en ny Shopify-butik med en gratis prøveperiode og invitere den til at oprette forbindelse til din nuværende butik

Trin 2: Sådan opfylder du Shopifys krav for et samlet sted

Inden du inviterer en anden butik til at oprette forbindelse til din butik, skal du sørge for, at den anden opfylder følgende Krav for Shopify Collective:

Trin 3: Inviter en anden butik til at oprette forbindelse til og installere Shopify Collective

Hvis du er leverandør, skal duinvitere en anden butik som forhandler og installere Shopify Collective-appen i den pågældende butik.

Hvis du er forhandler, skal du invitere en anden butik som leverandør og installere Shopify Collective-salgskanalen på den butik.

Trin 4: Afgivelse af en testordre

Når du har konfigureret en prisliste og importerer leverandørens produkter til din butik, kan du afgive en testordre med en virkelig transaktion ved hjælp af Shopify Payments.