Het Shopify Collective-verkoopkanaal en de app testen

Nadat je Shopify Collective in je winkel hebt geïnstalleerd, kun je het Shopify Collective-verkoopkanaal en de app testen. Je kunt Shopify Collective pas testen nadat je nog een Shopify-winkel hebt uitgenodigd om verbinding met jou te maken.

Je kunt minstens een end-to-endbestelling doen om beter te begrijpen hoe Shopify Collective werkt en om te verzekeren dat het voldoet aan de verwachtingen van je klanten. Je kunt een testbestelling plaatsen met een echte transactie via Shopify Payments.

Stap 1: bepalen hoe je verbinding gaat maken met een andere winkel

Bepaal hoe je verbinding wilt maken met een andere winkel. Je kunt verbinding maken met een andere winkel om Shopify Collective te testen op een van de volgende manieren:

• een Shopify-winkeleigenaar uitnodigen die je al kent;
  • als je een andere Shopify-winkel hebt, die winkel uitnodigen om verbinding te maken met je huidige winkel;
  • een nieuwe Shopify-winkel aanmaken met een gratis proefversie en deze uitnodigen om verbinding te maken met je huidige winkel.

Stap 2: voldoen aan de vereisten van Shopify Collective

Zorg ervoor dat een andere winkel voldoet aan de volgende vereisten van Shopify Collective, voordat je deze uitnodigt om verbinding te maken met de jouwe:

Stap 3: een andere winkel uitnodigen om verbinding te maken en Shopify Collective te installeren

Ben je leverancier? Nodig een andere winkel uit als retailer en installeer de Shopify Collective-app in die winkel.

Ben je retailer? Nodig een andere winkel uit als leverancier en installeer het Shopify Collective-verkoopkanaal in die winkel.

Stap 4: een testbestelling plaatsen

Nadat je een prijslijst hebt ingesteld en producten van een leverancier in je winkel hebt geïmporteerd, kun je een testbestelling plaatsen met een echte transactie via Shopify Payments.