De Shopify Collective-app installeren

Shopify Collective is gratis te gebruiken voor in aanmerking komende Shopify-winkels in de Verenigde Staten. Er zijn enkele verschillende manieren om de Shopify Collective-app te installeren:

• Klik op Retailer-app downloaden op de Shopify Collective-landingspagina.
  • Accepteer een uitnodiging om een connectie te maken van een leverancier die Shopify Collective al gebruikt.
  • Installeer de Shopify Collective-app via een rechtstreekse uitnodiging van Shopify.

Voordat je Shopify Collective installeert, lees je eerst de vereisten en aandachtspunten voor het gebruik van Shopify Collective goed door.

Stappen

1. Klik in de uitnodigingsmail die je van Shopify Collective ontvangt op Shopify Collective installeren.
  2. Log in op je Shopify-account.
  3. Optioneel: Als je meerdere Shopify-winkels hebt, selecteer je de in aanmerking komende winkel waarin je de app wilt installeren.
  4. Klik op App toevoegen.

Nadat je de Shopify Collective-app hebt geïnstalleerd, kun je een leverancier uitnodigen om verbinding te maken met je bedrijf op Shopify Collective.