Sådan installerer du Shopify Collective-appen

Det er gratis at bruge Shopify Collective til kvalificerede Shopify-butikker, der ligger i USA. Du kan installere Shopify Collective-appen på flere forskellige måder:

• Klik på Hent forhandler-appShopify Collective-landingssiden.
  • Acceptér en invitation om at oprette forbindelse fra en leverandør, der allerede bruger Shopify Collective.
  • Installer Shopify Collective-appen fra en direkte invitation, der er sendt til dig af Shopify.

Sørg for at gennemgå krav og overvejelser i forbindelse med brug af Shopify Collective, inden du installerer Shopify Collective.

Trin

1. Klik på Installer Shopify Collective i den invitationsmail, du har modtaget fra Shopify Collective.
  2. Log ind på din Shopify-konto.
  3. Valgfrit: Hvis du har flere Shopify-butikker, skal du vælge den kvalificerede butik, du vil have appen installeret til.
  4. Klik på Tilføj app.

Når du har installeret Shopify Collective-appen, kan du invitere en leverandør til at oprette forbindelse til din virksomhed på Shopify Collective.