Indstillinger for Shopify Collective-levering

Du kan konfigurere de leveringspriser, som du opkræver af dine kunder for ordrer, der indeholder Shopify Collective-produkter. Din leverandør angiver de leveringsomkostninger, han eller hun opkræver for levering af ordrer til dine kunder.

Hvis du har installeret Collective-appen før den 3. april 2023, skal du konfigurere en leveringsprofil for produkter, som du har importeret ved hjælp af Shopify Collective.

Hvis du har installeret Collective-appen efter den 3. april 2023, oprettes der automatisk en tilpasset leveringsprofil med din leverandørs leveringsomkostninger, når du importerer dit første Shopify Collective fra en leverandør.