Opsætning og administration af Shopify Collective-leveringsindstillinger

Din leverandør angiver de leveringsomkostninger, han eller hun opkræver for levering af ordrer til dine kunder. Når du har importeret dit første produkt fra en Shopify Collective-leverandør, oprettes der automatisk en tilpasset leveringsprofil med din leverandørs leveringsomkostninger i dine indstillinger for Levering og forsendelse.

Du kan beslutte og justere den nye tilpassede leveringsprofil for at opkræve de leveringspriser, som du ønsker for ordrer, der indeholder Shopify Collective-produkter. Den tilpassede leveringsprofil synkroniseres ikke med leverandørens leveringsomkostninger, som er angivet på Shopify Collective. Hvis din leverandør justerer leveringspriserne, får du besked via e-mail.

Hvis du bruger automatiske betalinger i Shopify Collective med dine leverandører, bliver du automatisk opkrævet de leveringspriser, som leverandørerne konfigurerer på Shopify Collective. Du kan se, hvor meget din leverandør opkræver for levering i leverandørens profil ved at gå til appen Collective (Forhandler) > Leverandører > Vis leveringsomkostninger.

Overvejelser i forbindelse med håndtering af levering med Shopify Collective

• De leveringspriser, du konfigurerer, og de leveringspriser, dine kunder vælger ved kassen, er ikke synkroniseret med din leverandør.
  • Beregnede leveringspriser fungerer ikke med produkter, der importeres ved hjælp af Shopify Collective. Du skal bruge faste leveringspriser.
  • Hvis du ikke bruger automatiske betalinger i Shopify Collective, skal både du og din leverandør aftale, hvordan I håndterer betalinger for Shopify Collective-ordrens leveringsomkostninger. I kan f.eks. administrere betalinger uden for Shopify ved at sende en faktura eller ved hjælp af en direkte bankoverførsel.
  • Hvis en ordre indeholder produkter fra forskellige leveringsprofiler eller lokationsgrupper, kombineres dine leveringspriser, og der vises kun en enkelt leveringspris for kunden ved betaling. I øjeblikket er der ingen måde at forhindre kombinerede leveringspriser ved kassen.

Konfigurer dine leveringspriser for Shopify Collective-produkter

Du kan konfigurere, hvad du opkræver fra dine kunder for levering af Shopify Collective-produkter. Du skal justere den nye tilpassede profil, der oprettes, når du importerer det første produkt fra leverandøren.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Find en tilpasset profil [Leverandørnavn] Shopify Collective, som du vil redigere, i afsnittet Tilpassede leveringspriser, og klik derefter på Administrer.

3. Foretag eventuelle justeringer af din leveringsprofil.