Konfigurere og administrere Shopify Collective-fraktinnstillinger

Leverandøren angir fraktomkostningene de belaster deg for å sende bestillinger til kundene dine. Når du importerer ditt første produkt fra en Shopify Collective-leverandør, opprettes det automatisk en tilpasset fraktprofil med leverandørens fraktomkostninger i innstillingene for frakt og leveranse.

Du kan bestemme og justere den nye tilpassede fraktprofilen slik at kundene belastes fraktprisene du ønsker for bestillinger som inneholder Shopify Collective-produkter. Den tilpassede fraktprofilen synkroniseres ikke med leverandørens fraktomkostninger som angis i Shopify Collective. Du blir varslet på e-post hvis leverandøren justerer fraktprisene.

Hvis du bruker automatiske Shopify Collective-betalinger med leverandørene belastes du automatisk de fraktprisene leverandørene konfigurerer i Shopify Collective. Du kan se hvor mye leverandøren belaster for frakt i leverandørens profil ved å gå til Collective (forhandler)-appen > Leverandører > Se fraktomkostninger.

Hensyn ved administrasjon av frakt i Shopify Collective

• Fraktprisene du kan konfigurere og fraktprisene kundene velger i kassen synkroniseres ikke med leverandøren.
  • Beregnede fraktpriser fungerer ikke med produkter som importeres med Shopify Collective. Du må bruke faste fraktpriser.
  • Hvis du ikke bruker automatiske Shopify Collective-betalinger, må du og leverandøren bli enige om hvordan dere skal håndtere betaling for forsendelse av Shopify Collective-bestillinger. Du kan for eksempel administrere betalinger utenfor Shopify med en faktura eller en direkte bankoverføring.
  • Hvis en bestilling inneholder produkter fra ulike fraktprofiler eller lokalisasjonsgrupper, vil fraktprisene kombineres og én enkelt fraktpris vises til kunden i kassen. For øyeblikket finnes det ingen måte å forhindre kombinering av fraktpriser i kassen.

Konfigurer fraktpriser for Shopify Collective-produkter

Du kan konfigurere hva du belaster kunder for å sende Shopify Collective-produkter. Du må justere den nye tilpassede profilen som opprettes når du importerer ditt første produkt fra leverandøren.

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Frakt og leveranse fra Shopify-administrator.

2. Finn en tilpasset profil [Leverandørnavn] Shopify Collective som du vil redigere i seksjonen Tilpassede fraktpriser, og klikk deretter på Administrer.

3. Gjør eventuelle justeringer i fraktprofilen.

4. Klikk på Lagre.