Eldre fraktinnstillinger for Shopify Collective

Du kan konfigurere fraktprisene du belaster kunder for bestillinger som inneholder Shopify Collective-produkter. Leverandøren angir fraktomkostningene de belaster deg for å sende bestillinger til kundene dine.

Hvis du bruker automatiske Shopify Collective-betalinger med leverandørene belastes du automatisk de fraktprisene leverandørene konfigurerer i Shopify Collective. Du kan se hvor mye leverandøren belaster for frakt i leverandørens profil ved å gå til Collective (forhandler)-appen > Leverandører > Se fraktomkostninger.

Hensyn ved administrasjon av frakt i Shopify Collective

• Fraktprisene du kan konfigurere og fraktprisene kundene velger i kassen synkroniseres ikke med leverandøren.
  • Du blir varslet på e-post hvis leverandøren justerer fraktprisene.
  • Beregnede fraktpriser fungerer ikke med produkter som importeres med Shopify Collective. Du må bruke faste fraktpriser.
  • Hvis du ikke bruker automatiske Shopify Collective-betalinger, må du og leverandøren bli enige om hvordan dere skal håndtere betaling for forsendelse av Shopify Collective-bestillinger. Du kan for eksempel administrere betalinger utenfor Shopify med en faktura eller en direkte bankoverføring.
  • Hvis en bestilling inneholder produkter fra ulike fraktprofiler eller lokalisasjonsgrupper, vil fraktprisene kombineres og én enkelt fraktpris vises til kunden i kassen. For øyeblikket finnes det ingen måte å forhindre kombinering av fraktpriser i kassen.

Konfigurere fraktpriser for Shopify Collective-produkter

Hvis du har flere fraktprofiler eller flere lokalisasjonsgrupper i den generelle fraktprofilen må du gjøre en av følgende:

Legg til fraktpriser for Shopify Collective-produkter i den generelle fraktprofilen

Du kan legge til eksisterende fraktpriser eller opprette nye fraktpriser for produkter som importeres med Shopify Collective i den generelle fraktprofilen.

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Frakt og leveranse fra Shopify-administrator.

2. Klikk på Administrer i seksjonen Generelle fraktpriser.

3. Klikk på Legg til priser ved siden av lokalisasjonen [Leverandørnavn] via Shopify Collective i seksjonen Sender ikke fra.

4. Bruk eksisterende priser eller opprett nye priser:

• Gjør følgende for å bruke eksisterende priser:
      1. Velg en lokalisasjon i seksjonen Bruk samme priser som for å bruke de samme prisene for Shopify Collective-produkter.
      2. Klikk på Ferdig.

- Gjør følgende for å opprette nye fraktpriser: 1. Velg lokalisasjonen [Leverandørnavn] via Shopify Collective i seksjonen Opprett nye priser. 2. Klikk på Ferdig. 3. Opprett fraktsoner. 4. Legg til faste fraktpriser for soner.

1. Klikk på Lagre.

Opprette en ny tilpasset fraktprofil for Shopify Collective-produkter

Du kan opprette en tilpasset fraktprofil for produkter som importeres med Shopify Collective. Når du oppretter en tilpasset profil må du velge Shopify Collective-lokalisasjonen og alle leverandørens produkter individuelt.

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Frakt og leveranse fra Shopify-administrator.

2. Klikk på Opprett en ny profil i seksjonen Tilpassede fraktpriser.

3. Angi et navn for profilen.

4. Bruk søkefeltet i seksjonen Produkter for å legge til leverandørens produkter i fraktprofilen.

5. La leverandørens Shopify Collective-lokalisasjon bli, og fjern alle andre lokalisasjoner fra listen i seksjonen Fraktopprinnelser.

6. For hver fraktsone du vil ha i fraktprofilen må du fullføre følgende steg:

1. Klikk på Opprett sone i seksjonen Fraktsoner.
    2. Navngi fraktsonen.
    3. Velg landene eller regionene som er en del av sonen og klikk Ferdig.
    4. For hver fraktpris du vil ha i sonen klikker du Legg til pris, velger prisens detaljer og klikker Ferdig.
  7. Klikk på Lagre.