Shopify Collectiven vanhat toimitusasetukset

Voit määrittää toimituskulut, jotka veloitat asiakkailtasi Shopify Collective ‑tuotteita sisältävistä tilauksista. Toimittajasi määrittää toimituskulut, jotka se veloittaa sinulta tilausten toimittamisesta asiakkaillesi.

Jos käytät Shopify Collectiven automaattisia veloituksia toimittajiesi kanssa, sinulta veloitetaan automaattisesti toimittajien Shopify Collectivessa määrittämät toimituskulut. Voit katsoa, paljonko toimittajasi veloittaa toimituksesta toimittajan profiilissa siirtymällä Collective (jälleenmyyjä) -sovelluksessa kohtaan Toimittajat > Näytä toimituskulut.

Huomioitavaa toimituskulujen hallinnoimisessa Shopify Collectivessa

• Sinun määrittämiä ja asiakkaidesi kassalla valitsemia toimituskuluja ei synkronoida toimittajan toimituskulujen kanssa.
  • Jos toimittaja muuttaa toimituskuluja, sinulle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse.
  • Lasketut toimituskulut eivät toimi sellaisten tuotteiden kanssa, jotka on tuotu Shopify Collectiven avulla. Sinun täytyy käyttää kiinteitä toimitushintoja.
  • Jos et käytä Shopify Collectiven automaattisia maksuja, sekä sinun että toimittajan on sovittava, miten käsittelet Shopify Collective -tilausten toimituskulut. Voit esimerkiksi hoitaa maksuihin liittyviä toimia Shopifyn ulkopuolella laskujen ja suorien pankkisiirtojen avulla.
  • Jos tilauksessa on tuotteita eri toimitusprofiileista tai sijaintiryhmistä, toimituskulusi yhdistetään yhdeksi toimituskuluksi, joka näytetään asiakkaillesi kassalla. Tällä hetkellä toimituskulujen yhdistämistä kassalla ei voi estää.

Shopify Collective -tuotteiden toimituskulujen määrittäminen

Jos sinulla on useita toimitusprofiileja tai useita sijaintiryhmiä yleisessä toimitusprofiilissasi, sinun täytyy tehdä jokin seuraavista toimenpiteistä:

Shopify Collective -tuotteiden toimitushintojen lisääminen yleiseen toimitusprofiiliisi

Voit lisätä olemassa olevia toimituskuluja tai luoda uusia toimituskuluja Shopify Collectiven avulla tuoduille tuotteille yleisessä toimitusprofiilissa.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa Yleiset toimituskulut -osiossa Hallinnoi.

3. Klikkaa Ei toimitusta kohteesta -osiossa [Toimittajan nimi] Shopify Collective -sijainnin kautta -kohdan vieressä Lisää hinnat.

4. Käytä olemassa olevia hintoja tai luo uusia hintoja:

• Olemassa olevien hintojen käyttäminen:
      1. Valitse Käytä samoja hintoja -osiossa sijainti, jotta voit käyttää samoja hintoja Shopify Collective -tuotteille.
      2. Klikkaa Valmis.

- Uusien toimituskulujen luominen: 1. Valitse Luo uusia hintoja -osiossa [Toimittajan nimi] Shopify Collective -sijainnin kautta. 2. Klikkaa Valmis. 3. Luo toimitusalueet. 4. Lisää alueillesi kiinteät toimituskulut.

1. Klikkaa Tallenna.

Mukautetun toimitusprofiilin luominen Shopify Collective -tuotteille

Voit luoda mukautetun toimitusprofiilin Shopify Collectiven avulla tuoduille tuotteille. Kun luot mukautetun profiilin, sinun täytyy valita toimipaikaksi Shopify Collective ja valita kaikki toimittajan tuotteet yksitellen.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa Mukautetut toimituskulut -osiossa Luo uusi profiili.

3. Anna profiilille nimi.

4. Lisää toimittajan tuotteita toimitusprofiiliin käyttämällä Tuotteet-osion hakupalkkia.

5. Jätä Lähettäjän osoitteet -osioon toimittajan Shopify Collective -sijainti ja poista kaikki muut toimipaikat luettelosta.

6. Tee seuraavat toimet jokaisen toimitusprofiiliin lisättävän toimitusalueen osalta:

1. Napsauta Toimitusalueet-osiossa Luo alue.
    2. Nimeä toimitusalue.
    3. Valitse maat tai alueet, jotka kuuluvat alueeseen, ja klikkaa sitten Valmis.
    4. klikkaa jokaista haluamaasi toimitusmaksua kyseisellä vyöhykkeellä Lisää kulu, valitse kulun tiedot ja klikkaa sitten Valmis.
  7. Klikkaa Tallenna.