Toimittajien poistaminen Shopify Collective ‑sovelluksesta

Voit poistaa toimittajan Shopify Collective -sovelluksesta, jos päätät lopettaa kumppanuuden. Kun poistat toimittajan, se saa sähköpostilla ilmoituksen siitä, että kauppoja ei ole enää yhdistetty.

Toimittajaan kannattaa ottaa yhteyttä ennen yhteyden poistamista, jotta voitte keskustella jaeltujen tilausten maksamattomista maksuista ja sopia jakelemattomien tilausten käsittelystä.

Tärkeää huomioitavaa ennen toimittajien poistamista

Ennen kuin poistat toimittajan Shopify Collective -sovelluksesta, tarkista seuraavat seikat:

• Toimittajan poistaminen katkaisee välittömästi Shopify-kauppojen välisen yhteyden. Toimittajalle ilmoitetaan asiasta sähköpostilla.
  • Kaikkien sille tuomiesi tuotteiden varastoksi asetetaan 0. Muista poistaa tuotteet myyntikanavistasi ja kampanjoistasi, jotta asiakkaat eivät näe tuotteita, joita et enää myy.
  • Uusia tilauksia ei voida luoda poistettua toimittajaa käyttäen, ja toimittaja saattaa peruuttaa kaikki jakelemattomat tilaukset.
  • Tilausten synkronointi loppuu muutaman minuutin kuluttua vähittäismyyjän poistamisesta, ja jos tilauksiin on lisätty seurantanumerot, myös ne jäävät synkronoimatta.
  • Jaeltujen tilausten maksuja ei muuteta, ja hyvityksiä voidaan edelleen käsitellä.

Toimittajalle maksaminen kumppanuuden päätyttyä

Uusia tilauksia ei voida luoda poistettua toimittajaa käyttäen, mutta olemassa voi edelleen olla nykyisiä tilauksia, joita et ole vielä maksanut. Se, miten maksat nämä tilaukset, riippuu Shopify Collective -sovelluksen maksuasetuksistasi ja toimittajan kanssa tekemästäsi yksilöllisestä järjestelystä.

Jos automaattiset maksut on otettu käyttöön

Jos maksat toimittajalle automaattisia maksuja käyttäen, poistettuasi sen yhteyden automaattiset maksut jatkuvat tilauksista, jotka se on jaellut aiemmin.

Kaikki jakelemattomat tilaukset, joilla jatkat, on maksettava manuaalisesti. Muista sopia maksutavasta ja ehdoista poistetun toimittajan kanssa.

Jos automaattiset maksut on poistettu käytöstä

Jos et käytä automaattisia maksuja toimittajan kanssa, poistettuasi sen yhteyden jatka kaikkien aiemmin jaeltujen tilausten maksamista käyttämällä sovittua manuaalista maksutapaa ja sovittuja ehtoja.

Toimittajan poistaminen

Jos haluat lopettaa kumppanuuden Shopify Collectivessa, voit poistaa toimittajan yhteyksistäsi.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Collective (Retailer).

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Collective (Retailer) -sovelluksesta kohtaa Toimittajat.

5. Valitse poistettava toimittaja Yhdistetty-välilehdeltä.

6. Klikkaa Poista toimittaja ja sitten Poista.