Sådan sletter du leverandører i Shopify Collective-appen

Du kan slette en leverandør fra din Shopify Collective-app, hvis du beslutter dig for at afslutte partnerskabet. Når du sletter en leverandør, underrettes vedkommende via mail om, at jeres butikker ikke længere er tilknyttede.

Det er god praksis at kontakte vedkommende, før du sletter jeres tilknytning, så I kan tale om udestående betalinger for klargjorte ordrer og blive enige om, hvordan I håndterer ikke-klargjorte ordrer.

Vigtige overvejelser, før du sletter leverandører

Gennemgå følgende overvejelser, før du sletter en leverandør fra din Shopify Collective-app:

• Hvis du sletter en leverandør, afbrydes kontakten mellem dig og Shopify-butikker øjeblikkeligt. Leverandøren underrettes via mail.
  • Lagerbeholdningen angives til 0 for alle produkter, du har importeret fra vedkommende. Sørg for at fjerne produkter fra dine salgskanaler og kampagner for at undgå, at kunder ser produkter, du ikke længere sælger.
  • Der kan ikke oprettes nye ordrer hos den slettede leverandør, og vedkommende kan annullere alle ikke-klargjorte ordrer.
  • Ordresynkronisering stoppes inden for et par minutter, når du har slettet en detailhandler, og hvis trackingnumre er føjet til ordrene, synkroniseres disse heller ikke.
  • Betalinger for klargjorte ordrer påvirkes ikke, og refusioner kan stadig behandles.

Betaling af en leverandør, når et partnerskab er slut

Der kan ikke oprettes nye ordre med en slettet leverandør, men der kan stadig være eksisterende ordrer, som du endnu ikke har betalt for. Den måde, du betaler for disse ordrer på, afhænger af dine betalingsindstillinger i Shopify Collective-appen, og den individuelle aftale, du har med leverandøren.

Hvis automatiske betalinger er slået til

Hvis du betaler leverandøren ved hjælp af automatiske betalinger, fortsætter automatiske betalinger for ordrer, vedkommende tidligere har klargjort, når du har slettet vedkommende som en tilknytning.

Alle ikke-klargjorte ordrer, som du fortsætter med, skal betales manuelt. Sørg for at blive enig med den slettede leverandør om betalingsmetode og -vilkår.

Hvis automatiske betalinger er slået fra

Hvis du ikke bruger automatiske betalinger med leverandøren, skal du fortsætte med at betale for alle tidligere klargjorte ordrer ved hjælp af den manuelle betalingsmetode og de betalingsvilkår, I er blevet enige om, når du har slettet vedkommende som en tilknytning.

Slet en leverandør

Hvis du vil afslutte et partnerskab i Shopify Collective, kan du slette leverandøren i dine tilknytninger.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Collective (Retailer).

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Leverandører i appen Collective (Retailer).

5. Vælg den leverandør, du vil slette, på fanen Forbundet.

6. Klik på Slet leverandør og derefter Slet.