Producten en leveranciers vinden in de Shopify Collective-app

Via de functie 'Ontdekken' kun je nieuwe producten vinden om te verkopen en leveranciers om rechtstreeks in de Shopify Collective-app mee samen te werken. Wanneer je een leverancier vindt waar je geïnteresseerd in bent, kun je prijzen aanvragen.

Nieuwe producten ontdekken om te verkopen

Wanneer je producten zoekt, kun je informatie bekijken zoals de beschrijving van het product, de verkoopprijs en de geverifieerde beoordeling, samen met informatie over de leverancier zelf. Het gaat hierbij om de merkbeschrijving, links naar social media, de locatie, de gebruikelijke marge, de gemiddelde waardering op basis van geverifieerde recensies, plus waarheen en waarvandaan de leverancier verzendt en de bijbehorende verzendtarieven.

Als je meer informatie wilt over de producten, zoals de marge en verzendkosten, kun je daarvoor bij de leverancier zelf terecht. Stuur dan een bericht naar de leverancier en nodig deze uit een connectie met je te maken op Shopify Collective. In de uitnodiging geef je ook informatie over je merk, zoals je merkelementen en links naar social media. De leverancier krijgt je uitnodiging via e-mail en kan deze aannemen of verder overleggen via e-mail. Niet alle leveranciers reageren even snel.

Als een leverancier je uitnodiging heeft aangenomen, krijg je een e-mail met de bevestiging dat jullie nu een connectie hebben. De leverancier geeft je dan als het goed is zijn prijslijst. Lees meer over leveranciers uitnodigen om een connectie te maken op Shopify Collective.

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Collective (Retailer).

3. Klik op App openen.

4. Klik in de Collective (Retailer)-app op Ontdekken.

5. Klik op een product dat je wilt bekijken.

6. Controleer de informatie over het product en de leverancier, zoals informatie over verzending of socialmedia-accounts.

7. Klik op Prijsstelling aanvragen.

8. Je kunt de tekst uit de template gebruiken om jezelf voor te stellen of dit in je eigen woorden doen. Als je daarmee klaar bent, klik je op Verzenden.